Att ha långt ifrån ordning & reda.

 

AT2B6548

 

 

 

Det är verkligen inte ordning & reda här i Drömmen nu.

Man får vada som en stork över saker, överallt står kartonger innehållande stekpannor, mjöl, decilitermått, müsli och allt annat man nu kan tänka sig – bord står huller om buller och plastkassar med lampsladdar och målartejp ligger som ledsna högar.

Suck.

Men det är kökets fel. Vi har ju tömt hela rummet och ställt det i stora salen i väntan på att det ska bli klart – och då får det vara såhär. Ingen idé att plocka i kaoset förrän köket är redo att tas i bruk igen. Vilket jag hoppas ska bli snart.

 

 

 

AT2B6545

 

 

 

Den här typen av kaos är dock den absolut trevligaste sorten.

Det där, det där är ett blivande köksskåp. Ja, det är inte klart ännu – jag ska bygga ihop det med ett annat skåp först. Man får vara lite kreativ ibland, när man inte hittar något som passar in redan som det är med höjd och bredd och så. Men visst är det vackert? Det var en av sakerna jag hittade på Fröjd igår, efter att stackarna fått dra ut mig på lagret och mäta allt som fanns för att jag skulle hitta det perfekta skåpet till köket (när det sen ändå slutade med att jag inte hittade ett ”färdigt” utan bestämde mig för att skapa ett själv av två).

Och översta bilden? Det är också ett ganska trevligt kaos. Kökshyllor in the making.

 

 

 

AT2B6541

 

 

 

Så jag försöker blunda för röran, fortsätta vada över grejerna. Och här och där står ”belöningarna”, små vackra saker som ska få komma fram när det är klart och liksom vara kronan på verket. Som små saker, som kanske känns obetydliga, men som för mig är en viktig pusselbit. Som ugnsformen på bilden ovanför (från Rice). Den är så glad och mjuk i färgen och kommer vara en perfekt färgklick i skåpet.

De små sakerna. Så himla viktiga.

 

 

 

AT2B6546

 

 

 

Och en plåtlåda och en trälåda – även de från Fröjd. Båda kommer fylla sin funktion, ni ska få se, jag har en tanke om hur de ska användas och tror att det kommer att bli bra.

Förhoppningsvis kommer hyllor och skåp upp ikväll, och sen börjar det roliga. Pyntandet. Bara ett fönster som ska målas också (åh dessa fönster!), men det får vänta tills jag hittat maskeringstejpen som gömt sig nånstans i röran och vägrar komma fram.

Så strunt samma att det är stökigt ett litet tag. Det kommer ju bli bra. Tillslut.

Och det är ju så förbaskat roligt i vilket fall.

 

 

slut

12 kommentarer till “Att ha långt ifrån ordning & reda.

  1. Jag är så nyfiken på hur slutresultatet i köket kommer bli! Är övertygad om att det kommer bli lika fantastiskt som era andra projekt 🙂

  2. Jag får liksom lite krupp när jag ser hur fort det går hos er – hur GÖR ni??? Vi började renovera och bygga till i juni förra året och vi är ännu inte helt klara. Nya husdelar tillkom – de gamla måste ju också ytrenoveras då för att passa ihop och allt har varit fullt kaos. Man ska kanske inte fråga hur noga ni är, för om du är superdupernoga så blir jag ännu mer knas … jag tror att vi har gjort iaf 300 vändor till Krauta och Bauhaus under det här dryga året. Suck.
    Det blir väldigt vackert hos er – grattis till fina huset!!

    1. Men SÅ stora saker gör ju inte vi 🙂 Det är ju mest rivning och målning och lite enkla lösningar. Och utan färgsprutan skulle detta tagit eeeevigheter.

      1. Himla tur det, fast har på känn att det skulle gå undan även om ni skulle börja med större projekt också. Jag är för petig, för lat och för snål. Riktigt dum kombo. Tack för inspiration, även om vårt hus är en annan stil så får jag massor av fina tips!

  3. Vilken energi, kan man få lite handpåläggning i cyberspace tack;-) Tappar nästan andan, så fint blir det, helt min stil! Tack för att du delar med dig av din dröm, fortsätt med det:) Kram Beijan

  4. Alltid lika spännande o se vad du hittat på för fint. Du är verkligen en inspirationskäll,tappar andan när jag ser allt vackert du gör. Plus att du verkar vara en sån fin människa. Tack för att du delar din resa i drömmen. Ta hand om dig!
    Maria i dalarna

  5. Underbart skåp!! Och tusen tack för tips om denna underbara butik, tack vare dig hittade jag det perfekta skrivbordet till min lilla flicka :))

    Kram Catta

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg