Att få vakna till dunderfrukost.

 
 

AT2B6382

 
 
 

Om det är något dom kan, Mommo och SockervaddsGöran, så är det frukost.

Herregud vad goda frukostar vi får.

Färskpressad apelsinjuice, kokta ägg, grekisk yoghurt, bär, bröd, ostar – allt. Det är en njutning bara att se på bordet när det är uppdukat.

 
 
 

AT2B6385

 
 

AT2B6386

 
 
 

Den där juicen, alltså.

Den väckte min juicetörst igen så nu måste jag dra fram juicemaskinen jag fick av mannen och återigen tillverka litervis där hemma. Tjock, skummig, kylskåpskall apelsinjuice med fruktkött är ju så gott att man kan leva på det.

 
 
 

AT2B6389

 
 
 

Spöket kollar läget.

 
 
 

AT2B6390

 
 
 

Min favorit är som alltid grekisk yoghurt; här med tranbär, blåbär, hallon och honung.

Mums.

 
 
 

AT2B6393

 
 
 

Och även idag ska vi kasta oss över en dunderfrukost, och sen packa bilen igen för att åka hem.

Vi har lite saker att hinna klart med där hemma och stackars lilla Buse har fått feber under natten och plågats av ont i örat, så han ska bäddas ner i sängen och serveras glass och visas Långa Farbrorn och Lilla Anna och allt annat man nu faktiskt behöver när man inte mår bra.

Men först; den där frukosten.

Inte att förglömma.

 
 

flingan2

19 kommentarer till “Att få vakna till dunderfrukost.

  1. näsdroppar i några dagar fick mina barn när örat värkte ( avsvällande uppe i näsan å mot örat ) och Alvedon lindrar när värken är som jobbigast

  2. Usch för feber och onda öron, hoppas det går över snabbt!
    Frukosten ser ju ljuvlig ut! Har du någon aning om varifrån det vackra porslinet kommer? Så fint

  3. Waow, vilken frukost!!! Och så fint dukat, mysigt.
    Här gick jag ut till hästarna först och gav dem frukost, nu står de här utanför fönstret och äter, det är så mysigt att ha dem så nära….
    Kör försiktigt hem!

  4. Wohoo, sån härlig frukost :). Och visst är det väl så att frukosten känns lite extra lyxig när man får duka med fint porslin också!
    Njut av en skön söndag med Lilla farbrorn, kör försiktigt hemåt och krya på Buse!!
    KRAM

  5. Vilken härlig frukost! Och vilket underbart porslin!!! Går det att få tag på? Älskar färgen❤️

  6. Har du provat nonstop till frukost? Tror det skulle vara din grej… Tycker du verkar vara en sådan som biter dig fast vid något du gillar, som sweetness… Sedan skriver om det igen och igen… Har du tänkt på att du upprepar ständigt samma saker i bloggen? Sådant vi redan läst flera gånger i säkert 2,5 år. Varför gör du det? Vad är poängen med det?

    1. Ha ha jaaa du? Kanske för att ni är med mig årets alla dagar och mitt liv faktiskt inte är mer spännande än såhär? Skulle jag tro 🙂 häng med i 2,5 år till så kan jag lova att du kommer få se mer upprepningar. Vi kommer åka till Drömmen många gånger, gå i skogen, äta frukostar, besöka familj och ha sjuka barn 🙂 Det är ju liksom det basen i mitt liv består av. Vardagen. Och sånt jag tycker om. Med andra ord inte så spännande 🙂

  7. Vilken lyxig frukost! 🙂 Jag skulle verkligen inte tacka nej till att få sitta vid ett sånt fint dukat bord. Hoppas Buse börjar må bättre snart.

  8. Hej, frukost är nog det bästa på hela dagen 🙂
    Mycket fina mönster på porslinet, är det en serie eller har hon köpt olika blåa skålar och fat?
    Fina sim sjutton 🙂

  9. Du behöver inte svara, nästa gång ska jag läsa kommentarerna innan jag själv skriver mina frågor….
    Ha de gott 🙂

  10. Vilken lyx att bli bortskämd så av sin mamma! 🙂
    Du har sådant härligt ljus i dina bilder, önskar jag kunde komma på hur du redigerar dem…:) Kram till dig och million dollar baby…(du vet, om man ska dra paralleller till boxning…haha!)

  11. Hej såg ut som en ljuvlig frukost men började bara tänka iomed att jag också är gravid och fått höra att man ska undvika honung då det är bakterier i det som inte är så bra för fostret…bara lite info..hoppas du mår bra i din graviditet 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg