Att kunna vinna ett presentkort på 1000 kr.

 
 

westcoast


 
 
 

Är du sugen på något nytt till hemmet? 

Perfekt!

För i samarbete med Westcoast Company kommer här en tävling där en lycklig vinnare kammar hem ett presentkort på 1000 kr att shoppa loss för! Och inne hos Westcoast finns det mängder med fint från varumärken som Cozyroom, PB Home, Olsson&Jensen, Affari med flera.

Så. Vinnaren får alltså ett presentkort på 1000 kr att handla för. Och vad gör man för att vara med? Enkelt!

1. Skriv en kommentar här nere med en motivering om vad du skulle vilja köpa om du vann. Något särskilt i sortimentet som fångat ditt öga? Berätta! (Hela utbudet hittar du HÄR).

2. Gilla Westcoast Company på Facebook här, eller på Instagram (@westcoastcompany).

3. Klart!

Tävlingen pågår till och med den 23 april.

Lycka till!

 

 

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD! VINNAREN ÄR NINA, KOMMENTAR NUMMER 76. GRATTIS! DU HAR MAIL.
 
 

cherry

86 kommentarer till “Att kunna vinna ett presentkort på 1000 kr.

  1. http://westcoastcompany.se/nyheter/tradgardsdekoration-blomklot/ Ååååå…….just idag skulle jag ”behöva” vinna, för att dagen har varit riktigt fel. (men imorgon är en ny dag). Jag skulle hemskt gärna ha ett sådant här vackert blomklot i min trädgård, nu längtar man bara att få sätta igång utomhus. Här uppe i norr får vi allt vänta ett tag till, men längtar…. Gillar på fb och snart även på instagram. Håller tummar för lite tur. Kramar

  2. Det är givet. Jag skulle genast klicka hem ett överkast i bomull, fast hemma hos oss skulle det bli en pläd till soffan. Motiveringen är enkel: vi är en filtälskande familj – och jag har letat läääänge efter en som är lagom ruff, lagom tjock och lagom elegant. Dessutom är det så att jag alltid blir såå onödigt snål när jag vill köpa en pläd – att det aldrig blir av 🙁

  3. Fågel – liten blå ; helt underbar!! För mig symboliserar det vår nyfödda son som är helt fantastisk! Denna hade passat perfekt på Albins rum, hängandes ner från snedtaket. Underbara älskade barn ska ha fina små tung runt sig!

  4. Hej Emma! Ja det fanns mycket fint! Tänkte först välja en fågelbur eller en marschallhållare, men så dök den upp: Förbandslådan i vintage! Tänk så praktiskt att ha alla plåster, bandage och salvor samlade på ett så snyggt ställe!

  5. Vi vill göra om i tvrummet och jag har ju börjat med soffan och på tur står ett bord som svärfar snickrat ihop till mig, ett tungt med plank som jag ska måla sen. Å på detta bordet måste jag ju ha supersnygga saker ju! http://westcoastcompany.se/inredning/lyktor-ljusstakar/bambulykta-rund/ Denna hade passat perfekt!
    http://westcoastcompany.se/inredning/brickor-fat/bricka-rund-sinkoku/ Den här med Enjoy-ljus som jag har (hållt på att elda upp huset FÖR MÅNGA gånger!) Där hade kunnat få stå ett sånt här http://westcoastcompany.se/inredning/doftljus/klinta-doftljus-stor-liljekonvalj/ med eftersom det är i glas 😉
    Där fanns ju så mkt fint så jag skullle kunna tömt webshopen haha. Jag gillar på instagram,
    http://lotte4.blogspot.se

  6. åh gud så mycket fint! Jag skulle vilja köpa ett par små lådor att stoppa allt pyngel och pynt i som jag verkar ha överallt. En speciellt den lilla som heter vintage i trä skulle jag vilja ha på sängbordet och stoppa ringar och örhängen i. Jag har det lite mycket just nu med heltidsjobb och en C-uppsats som ska lämnas in och att få nåt fint att gömma pynt i skulle göra hela min månad.

  7. Hej! Vilken härlig webshop! Kul och annorlunda utbud! Gilla på det!
    Om jag vann hade jag köpt en pläd till vårt uterum som precis är klart. Tyvärr är det ju alltid så att man varken orkar eller har resurser att slutföra det precis som man vill ha det… Allt gick ju åt till det ”hårda”
    Jag hade dessutom slagit till på trädgårässpade och grep så att jag kan pilla med mina framtida kryddväxter i samma rum.
    Mvh
    Annika

  8. Oh!
    Gillat på fejjan och skulle jag ha turen på min sida så skulle det klickas hem lite fina nya kuddfodral, t.ex. ingrid!!! Med två små Vildingar hemma har fläckarna på mina skapligt utslitna kuddfodral i soffan ett behov av att bytas ut…fniss…

    Håller tummar och tår för lite shopping!

  9. Åh, den ljusblåa fågeln skulle jag kunna köpa hur många som helst av och hänga upp i träden i trädgården. Dom var ju för söta! Eller varför inte lite fler förvaringsboxar, eller ett rådjurshorn… Tja, där fanns en del fint att välja på! 🙂

  10. Åh, så mycket härligt! Min vana trogen spanar jag in trädgårdsutbudet och hittar massor med fina grejer. Den där svarta gjutjärnsurnan står högst på önskelistan. Och en grön vattenkanna! Och ett ekollon i betong! Nu håller jag tummarna… ”Gillat” på FB är redan avklarat!
    /Anna-Karin

  11. Skrivbordslampan Jaida ligger högt på önskelistan när vi i höst äntligen flyttar till hus och får plats med en fast kontorsplats!

  12. Fastnade för blomklotet men utan trädgård så skulle jag nog ändå välja en hängande ljuslykta eller snarare några stycken till balkongen.

  13. Jo jag skulle vilja vinna de där underbar ljusa blå plåtfåglarna och tänkte att de skulle kunna bli en fin mobil tillsammans med lite andra grejer jag har… lite murgröna på tåtarna och det kommer bli den finaste mobilen alldeles magisk o perfekt för ett litet växthus. De kostar ju en del, så något mer skulle jag antagligen köpa, men just fåglarna fastnade jag för.

    e-kram Tatjanis

  14. En väns dotter försökte i veckan ta sitt liv, och jag skulle så gärna vilja svepa in henne i den mjukaste av plädar som finns och bara skydda henne från den smärta hon går igenom nu för med pläden kan jag säga det jag just nu inte förmår att säga i ord när hon har som mest ont i hjärta och själ.
    Gillar redan på facebook.

  15. Guldfärgade servettringar har jag önskat mig en stund. Och ett stort doftljus!
    Har inte FB och Instagram.

  16. Hej Emma! Tack för en bra blogg det är nog tredje året nu som jag är härinne dagligen och läser. Åh vad spännande med tävling. Jag skulle köpa tre vackra bambulyktor från pb-home om jag vann. Ta hand om dig och magen!

  17. Vi har precis köpt hus och jag skulle så gärna vilja pryda min dotters nya sovrumsvägg med postern – Sailor Bandit Girl! Hur tuff var inte den då!

  18. Min säng är det första man ser när man kommer in i min lilla etta. Och den behöver verkligen pimpas! Om jag vann så skulle jag definitivt önska mig ett överkast och lite kuddar! 🙂

  19. Köpt hus för 6 månader sedan och renoverat för fullt, inredningen är nu igång och jag har ”snöat” in lite på koppar så äpple och päron skålarna med lock hade gärna fått komma hem till mig.

  20. Men oj så mycket fint! Svårt, men jag skulle välja servettringarna i mässing. Har varit på jakt efter servettringar ett tag, men svårt att hitta snygga. Håller tummarna och hoppas på vinst. Trevlig helg 🙂 Följer de på instagram

  21. Gillar redan på FB.Finns alldeles för mycket fint, så det är svårt att välja.Men gärna ngt till trädgården, så varför inte en trollslända i metall att placera vid vår dammar att matcha de riktiga trollsländorna som svävar över ytan senare i sommar.

  22. Hej, Såååå mycket fint! Jag skulle bli jätte glad om jag vinner en rosa överkast, den passar så bra i vår sovrum, har precis köp rosa kuddar. Tack

  23. jag skulle så gärna vilja ha pläden: Lila överkast/Pläd i bomull till mitt vardagsrum. Men det var så mkt fint så det var svårt 🙂

  24. Åh, finns så fantastiskt mycket fint med det jag direkt förälskade mig i är den fantastiskt vackra svarta ljusstake i gjutjärn med mässingsdetaljer. Älskar gjutjärn som är tungt, maffigt och vackert och vinstpengarna räcker både till ljusstaken och något mer! 🙂

  25. Rottingbrickan och bambulyktan från PB Home är något av allt det fina jag skulle vilja förnya mitt hem med. En vinst hade varit en skänk från ovan verkligen!

  26. Jag skulle köpa skrivbordslampan Jaida, jag förälskade mig direkt i den och den skulle passa perfekt på den just nu tomma platsen på mitt skrivbord! Jag är student och spenderar mycket tid vid mitt skrivbord och den lampan skulle verkligen göra slutspurten på min utbildning lite lättare!

  27. Jag är väldigt svag för ”lukta-gott” så jag skulle köpt ett Klinta doftljus Vildfikon & Vindruva.
    Skulle kunna fylla på med massa vill köpa prylar för det var mycket som fångade min blick.

  28. Den 18 juni får vi nycklarna till vårt hus. Ett hus!! Det har tagit oss år att hitta drömhuset. Till huset kommer en trädgård, äntligen en trädgård. Den gröna vattenkannan hade jag köpt, eller kuddöverdraget Ingrid, ett doftljus eller den rosa pläden. Jag kan inte välja

  29. Oj, vad mycket fint! Jag fastnade för det hängande fågelbadet och den droppformade ljuslyktan

  30. Jag skulle gärna vinna en matta 🙂 Vi har snart renoverat klart vårt kök & en ny matta är en av detaljerna som skulle göra köket ännu finare!
    Gillar på Insta 🙂

  31. åh så mkt mysigt att välja på.jag hade nog plockat ihop till en liten makeover av sovrummet.så några av sjöborrarna,kottkransen,hänget med snäckor,hängande ljuslyktan och ett överkast i rosa att börja med…gillar sen tidigare på fb

  32. Åååååh! Jag skulle kunna tänka mig att beställa saker till min trädgård, det är så sällan jag unnar mig det, det finns så många andra hål att fylla till familjen. Sedan såg jag inne på Vintageavdelningen, den vackraste mest fantastiska förbandslådan jag sett. DEN skulle jag lägga vantarna på, minsann!! 🙂
    Gillar på Instagram!

  33. Vardagsrummet håller på att få en uppdatering. Just idag får vi hem våra nya soffor. Jag har hållit tillbaka mig själv från att köpa lull-lullet tills jag fått hem sofforna för att känna in vad jag vill ha. Och nu är det dags!!! Hos Westcoast hittar jag massor som jag vill ha. Plädar, kuddar, lyktor, servettringar.

    Kram Lena

  34. Spännade 🙂
    Jag tänker att ett vattenkanna till i trädgården behöver man alltid, så därför önskar jag mig en av de vackra cremefärgade. Och den droppformade ljuslyktan passar finfint på min altan
    Ha en fin helg
    Kram Mia

  35. Så klart jag gillar på fb!
    Vill få soffan mer inbjudande och sådär gosig som bara står i vardagsrummet och säger kom-hit-och-kryp-ner. Så till mitt lilla projekt har jag sett några fina kuddfodral och ett fint överkast som kan bli ett himla bra startskott!
    Trevlig helg till er alla! 🙂

  36. Oj oj oj så mycket fint man kan få för 1000 kr!!!
    Jag skulle lätt kunna plocka ihop en drös med fina saker till mitt hem. Det hade bland annat blivit en poster med Banditen, det hade blivit ljusstakar (dom som ser ut som grenar 17 och 21 cm) och sen hade det även blivit en lyxig tvål & hand crème!

  37. Åh, jag hade köpt en hel drös med ljuvliga doftljus eftersom min diviga gravidnäsa inte kan tolerera något annat än ljuvlig vällukt! Följer på insta!

  38. Hej! Så otroligt mycket fint. Jag fastnade direkt för det vackra ampelhänget i snäckor som du även kan använda som ett hallsband. Gillar på instagram! 🙂

  39. Vad fantastiskt det är, det där med att följa bloggar. Man hittar så många web-shopar som hittas och som bara gör en fantastiskt glad (och kanske fattig:) ).
    Svårt att välja något, när de har så otroligt mycket fint, men mest fastnade jag för deras posters. Hur söta är inte Bandit girl?

  40. Åh jag skulle faktiskt vilja köpa små fina detaljer som man (jag) annars inte unnar sig! Som det vackra snäckbandet, dom fina förvaringsboxar med guldlock och en fin snäckfosil till min altan!
    Följer på Instagram:)

  41. Hej!
    jag skulle gärna vilja vinna, för jag och sambon har flyttat till hus och det behöver en rejäl makeover. Med en vinst skulle det hjälpa en bra bit på vägen! Lite nya lampor och dekorativa detaljer skulle det bli!

    Kram

  42. Hej Emma!
    Först måste jag säga att jag ofta tittar in på din blogg och älskar verkligen ert nya hus och hur ni tar er an det.
    Gällande tävlingen så skulle jag så gärna vilja vinna, då jag och min syster renoverar vår sommarstuga vi fick ärva av vår pappa. Han gick bort i cancer för 4,5 år sedan (55 år gammal). Nu renoverar vi och inreder med varsam hand då vi vill förnya men samtidigt inte renovera bort känslan av pappa. Inredningsdetaljerna på Weast Coast company – passar perfekt för vår stuga och jag skulle bland annat köpa sjöborrarna då de påminner om resor vi gjort tillsammans i familjen. Ha en underbar dag! /Linda

  43. Just nu håller jag på med en liten minirenovering i vardagsrum. Ny färgkombination ska flytta in och då behöver man massa med kuddfodral i blått 🙂
    Kram,V.

  44. Om jag vinner så kommer jag att köpa den fina skrivbordslampan Jason i silver. Jag och min Kristoffer ska nämligen bli sambos till sommaren, just nu är han nere i Mali som militär för FN så den fina presenten efter 6 månader ifrån varandra är att bli han sambo, då skulle denna fina lampa pryda vårt 3e rum i lägenhetn på vårt skrivbord, då jag har ett ”skrivbordsjobb”. Jag håller en tumme 🙂 kram Sabina

  45. En sån. En sån. o en sån… 🙂 Ampeln med snäckskal är given – blir finfin till dekorationen från Grekland!! Glaskupan med fåglarna på startsidan fick hjärtat att slå en liten volt, så det skulle ju vara något till vardagsrummet som ska fixas till.
    Sen ser jag några saker som är givna till en blivande 40-åring med det varmaste hjärtat.
    Önskar Emma o alla läsare en skön fredag!

  46. Jag kan se hur fint det skulle vara med servettringarna, där vid min fina dukning, till min 50 års dag nu i början av maj 🙂

  47. Om jag fick äran att vinna skulle jag shoppa loss bland era fina kuddfodral. Är i gång med att pimpa vår soffa på altanen så det hade passat perfekt!

  48. Då jag är student och för tillfället lägger ner helt galna summor på mina jätte dåliga tänder som går sönder (1 implantat, 4 kronor och div annat och det är bara början

  49. Åh, jag skulle köpa det vackra BLOMKLOTET från West Coast Company med en gång. Vår trädgård kan vara ganska blåsig och när jag såg klotetså fick jag en vision av att det rullade fram och tillbaka över gräsmattan med vindens hjälp.

  50. Åh, jag skulle köpa det vackra trädgårdsklotet med en gång! Vår trädgård är ganska blåsig så jag fick en vision av att se det rulla fram och tillbaka över gräsmattan med hjälp av vinden.

  51. Om jag vann skulle jag välja snäckbandet och andra snäckor till vår toalett som just fått färg från Kalklitir, tror det blir fint tillsammans! Följer på instagram.

  52. Jag blev helt betagen av de så underbara kinesiska faten, som en tallrik färgsprakande glädje! ….eller varför inte en liten söt fågel som kan få hänga och fladdra under parasollet i sommar!
    Kram från Anna.L

  53. Jag gillade nästan allt som dekorerade trädgården, och föll handlöst för ljusstaken trädgren! Så det skulle bli svårt att hålla sig bara till ett presentkort, om jag har turen att vinna! Den hängande ljuslyktan har jag redan flera alternativ på platser för 😉 hoppas hoppas hoppas!!

  54. Men ååå det är ju omöjligt att bara välja en sak bland så mycket snyggt och coolt =) Men en av grejerna på min lista skulle helt klart vara det fina hängande fågelbadet… tänk att sitta och tjuvkika på alla småfåglar som tar sig ett bad… hur avslappnande och rofyllt skulle inte det vara =) Nu åller jag både tummar och tår för en vinst. Kram kram Mia

  55. Hej! Ja det skulle inte vara några problem att sätta sprätt på vinsten! Kanske jag väljer något fint till vår trädgård, den skulle behöva lite kärlek! Kanske två av de fina gjutjärnsurnorna! Hälsningar Mimmi

  56. Hade ju helt klart val gjutjärnskrukorna snyggt i trädgården efter all renovering. Även fågelburkarna är ju grymt snygga!

  57. Åh, Westcoast Company har så mycket fint!!! Jag hade valt några snäckdekorationer (en boll och den hängande dekorationen) som är så vackra. Jag hade också valt ett sådant där fint rostigt blomklot som man har i trädgården. Åh, håller verkligen tummarna nu! Följer på Instagram. 🙂

  58. Skulle definitivt välja två gjutjärnsurnor, och ställa dem sådär lite mystiskt undangömd i trädgården eller på vardera grindstolpe när jag känner mig lite herrgårdsaktig. Varför du ska välja mig? Du kommenterade en av mina kommentarer om att känna sig fast. Och när jag nu då inte får riva ut hela inredningen i hela huset så kan jag ju få förnya utomhus iaf, det kan ju han den inredningsmotsträvige inte klaga på:). Följer på ig. Tack för att du ger oss chansen att vinna.

  59. jag skulle vilja en blandad kompott men absolut köpa några av de underbara posters de har; Sailorgirl och Peacock girl måste jag ha! De är så lika min dotter att det är galet! Så fantastiskt söta!!, så oavsett vinst så kommer jag klicka hem dem. Men jag hoppas ju såklart på vinst ändå…. Finns Så mycket mer fint! Kram!

  60. Jag skulle ögonaböj köpa ett nytt blått överkast, den perfekta nyansen fanns här!
    Å skulle det vara slut på lagret har jag inga problem att hitta något annat…;-)

  61. Vilken ljuvlig tävling, hade gärna haft två stycken kuddfodral från Pastorale i vår nya soffa! Håller tummarna nu.
    Varm kram
    Nina
    PS gillar både på instagram och Facebook DS

  62. Snön börjar sakteligen smälta och ge plats för allt det gröna här uppe i Norr och planering inför kommande plantering i stugan tar vid. Då blommor, örter och rosor är utspridda över ön, och de vattnas med havsvatten, skulle jag prio köpa den härliga gröna vattenkannan. Sedan det stora rundan lyktan , att tända under sommar kvällen. Och även kuddfodralet paisley. Har gillat på fb!

  63. Det blå överkastet och några små blå fåglar skulle passa perfekt i sovrummet.
    Tack för en inspirerande blogg, gillar allt med den 🙂

  64. Vilken underbar butik, vart direkt en favorit. Jag håller på som bäst och renoverar en liten stuga, ska flytta från en större stad till landet. Så jag skulle köpa vackra detaljer till mitt nya hem, som ett vackert blått överkast och kuddfodral i blått och grått.

  65. ÅÅÅ vilken fin tävling!!!
    Det finns ju huuuur mycket fint som helst…
    Vill göra fint i dotterns rum och lite mer somrigt så jag tittade ut:
    http://westcoastcompany.se/nyheter/overkast-plad-rosa/
    http://westcoastcompany.se/nyheter/kuddfodral-big-paisley/
    http://westcoastcompany.se/nyheter/kuddfodral-saga/
    Det fanns ju otroligt mycket fint, även den där ampeln i snäckskal… den skulle vara så fin i köksfönstret…
    Håller min tumme!!!
    Ha en underbar måndag!
    Kram Anna

  66. Fågelbadet skulle passa perfekt i vårt gamla päronträd, mjuka överkast för vårens första fika stunder. Snäck dekorationer i alla olika modeller och de söte ekollonen för utebordet, det finns mycket att önska!

  67. Hei, spesielt vanskelig å finne noe lekkert hos denne leverandøren av flotte ting til hjemmet, er det ikke! Men da jeg så den ovale krukken i blått og hvitt, som skulle stått på mitt spisebord med en nydelig sart rosafarget hortensia, så smeltet jeg! En nydelig ting som virkelig blir et blikkfang i rommet den står!

  68. Ojoj så mycket snyggt, men jag hittade en häst så klart, som jag skulle vilja ha – Troja!! Jag har fått någon kostig häst-craving nu, sen jag fick sticka fingrarna i den varma manen och fick massa hästpussar av den varma mulen för ett par veckor sedan. Glömt bort hur underbart det är. Så Troja är en av de saker jag skulle shoppa om jag vann 🙂
    Gillar så klart på fejjan! Och kommer snart följa via Insta också – ska bara skriva klart först!

  69. Åh vad jag gillar alla bandit girl postrarna…hade verkligen velat ha varsin sådan till mina små tjejer.. gillar på insta!!

  70. Åh, svåra val…. Men ett rådjurshorn, en snäckboll och en glasklocka skulle jag nog klicka hem om jag vann. Dragningen till naturmaterial går liksom inte ur.
    Gillar på fb. 🙂

  71. Hej hej! Om jag vann så skulle jag önska, önska marshallhusen! Som skulle gjort sig så väldigt fina på vår än så länge ofärdiga uteplats och göra sommarkvällar lite härligare och få titta in i husen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg