Att ha haft hemma-spa med en Bandit.

 
 

AT2B1746

 
 
 

Då jag är på tok för stor nu för att kunna gå på ansiktsbehandling eller spa, men i desto större behov av avslappning och allmän piffning, bestämde Banditen att vi skulle ha ett hemmaspa nu innan jag ska snittas. Att få känna sig lite fräsch sådär på sluttampen är ju inte fel, och rädda det som räddas kan känner jag – just nu finns det liksom inte mycket rätt med hur man är van vid att se och känna sig själv, iallafall inte här. Allting är svullet, allting gnisslar lite i fogarna och jag är konstant med en gäspning i mungipan.

Så. Dags för uppfräschning!

 
 
 

AT2B1740

 
 
 

Jag hade fått några nya förpackningar av de där ansiktsmaskerna från MayBeauty som sliter bort både pormaskar, döda hudceller och ansiktsbehåring. Perfekt tyckte Banditen som aldrig testat den innan. Perfekt tyckte jag som såg fram emot att få slita mustaschen av den där fräscha, solbrända snärtan som satt i mitt badrum som en slags uppenbarelse av ickehormoner.

 
 
 

mb

 
 
 

Så jag smetade in henne, och hon filade mina naglar med sin friska hand. Win-win.

 
 
 

AT2B1786

 
 
 

Alltså.

Hur snygg?

 
 
 

AT2B1818

 
 

AT2B1815

 
 
 

Jag lät henne dock inte gå loss med borsten på mig själv, utan tog på egen hand om den biffen. Man vet ju inte hur det kan sluta när en enarmad ska smeta lermask på någon annan.

 
 
 

AT2B1854

 
 

AT2B1893

 
 
 

För er som inte testat så är det alltså en lermask som penslas på huden (när den är rengjord) och sen lämnas att torka i ca 30-40 minuter. Man känner när den är klar, då är det svårt att grimasera. Sen tar man tag i kanterna och river försiktigt av masken – och så följer allehanda snusk med. Och ansiktshår. Man blir väldigt mjuk och len.

 
 
 

AT2B1900

 
 
 

Banditen inspekterade lite äcklad efterlämningarna.

 
 
 

AT2B1908

 
 

AT2B1923

 
 
 

Och konstaterade att hon blev väldigt nöjd! Lite slätare, lite renare, lite berövad på behåring.

Så vi tog en timme eller två i mitt badrum, med lermasker, nagelfilande, en oljeinpackning för hårtopparna och iskall Festis och på sätt och vis kändes det nästan som ett spa. Och framförallt kändes det fantastiskt fint i hjärtat att numera bo så nära att man kan göra sånt här, utan att behöva planera så mycket.

(Och för er som vill testa lermasken får ni, i samarbete med May Beauty, 30% med koden frumask30. Mer om erbjudandet och masken kan ni läsa här).

De där timmarna med en Bandit kan jag leva på länge.

 
 

cherry

17 kommentarer till “Att ha haft hemma-spa med en Bandit.

    1. Alltså… det känns ju. Men det gör inte svinont, det beror lite på. Vissa delar i ansiktet är ju känsligare (jag tar tex aldrig överläppen, huh) medan andra ställen inte känns alls. Beror nog på hur fjunig man är 🙂 Men det är helt klart hanterbart, inte som att vaxa sig eller så.

  1. Alltså, jag har en fråga, som jag kanske ställt innan men inte sett ngt svar. Om jag, som är luden i ansiktet skulle köra en sån där mask.. Hur blir det när det växer ut? Blir hårstråna grövre, svarta.. osv? Nu är ju mina hår väldigt ”fina”. Jag är lite rädd för att göra det hela värre…

    1. Jag har ansiktshår (det har väl alla) och jag har inte fått skägg eller svarta hår eller så 🙂 Den är ju inte som en vaxning.

  2. Tack för rabattkoden! Nu har jag beställt, ska bli vansinnigt spännande att se vad som händer med mustaschen 🙂

  3. Hej!
    Det är liiite konstigt med den där rabattkoden – när man kollar deras hemsidan utan rabattkod, så kostar det precis samma pris som med rabattkod 🙁

    1. Koden dras ju först i kassan 🙂 Så priset du ser på startsidan justeras när du lagt paketet i kassan och ska betala.

  4. Hej Emma!
    Tusen tack för härlig inspiration, beställde solklart hem ett kit åt mig, har länge sökt efter en djuprengörande ansiktsmask, å denhär verkar ju vara värsta grymma grejen. Så tack för koden och tipset! Å lycka till med Lillebror nu, det gäller ju snart! Kram på’re

  5. liten varning om såna där rivabortmasker

    http://www.reddit.com/r/SkincareAddiction/comments/2ufawj/completely_normal_skin_imperfections_that/co87o2s
    http://www.paulaschoice.com/beautypedia-skin-care-reviews/by-brand/biore/Deep-Cleansing/_/Deep-Cleansing-Pore-Strips

    ”So whether you use these strips or a piece of tape, black dots and some skin will be removed.

    Is that helpful? Only momentarily, although if you use the Biore product, the plastic-forming agent can get into the pores and possibly cause breakouts and irritation. The way these strips adhere, they can absolutely injure or tear skin and cause spider veins to surface. ”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg