Att vakna upp till torsdag.

 
 

AT2B2293

 
 
 

Det blir ju lite andra rutiner här hemma nu sen lillebror kommit. Lite mer ”sova när man sova kan” vilket ger aningen längre morgnar. Vilket egentligen inte gör någonting alls nu när mannen ändå är hemma och är föräldraledig och inte behöver ha någon tid att tänka på han heller. Jag är så himla glad att vi kunde lösa det så, att vi är hemma tillsammans hela sommaren och fram till september. Det är väl en av fördelarna med att jag inte kan ta föräldraledigt; han gör det istället.

Blir ett så himla lyxigt sätt att anpassa oss in i den nya familjen.

 
 
 

AT2B2285

 
 
 

Spöket håller Buse sällskap i vanlig ordning, jag äter frukost i sängen (grekisk yoghurt med musli, blåbär och honung) mannen kokar kaffe, Noah slumrar och ute ser det ut att finnas en liten chans till sol idag också.

Jag är helt tokig i solljus just nu. Vill ut och tanka varje liten stråle.

 
 
 

AT2B3287

 
 
 

Ja, där är han ju. Den lilla krabban.

 
 
 

AT2B3290

 
 
 

Han är som sagt så himla lik sin storebror bror, Noah, men även lik min bror. Munnen, tror jag. Den är nog Jakobs. Eller något annat av dragen jag inte kan sätta fingret på än. Det är en upptäck i sig själv det där; att se vem han växer in i att likna och vem han påminner oss om och framförallt vem han ska bli sen när personligheten får komma ut och den där m-ä-n-n-i-s-k-a-n i honom tar sig större plats.

Men iallafall.

 Idag ska jag vakna till liv en aning efter en natt med mycket ammande och sen får vi se vad vi hittar på. Om vädret bjuder så hamnar vi nog i trädgården med ansiktet mot solen och något kallt att dricka, annars får vi se vad utflyktskartan bjuder på som känns lagom en torsdag i maj med en Noah.

Det är fina dagar, det här.

 
 

cherry

11 kommentarer till “Att vakna upp till torsdag.

  1. Så härligt att ni kan vara hemma tillsammans allihop <3
    För det där med regler o f-kassan o egenföretagare är ju en djungel har jag förstått… Himmel alltså!
    Men ha nu en riiiiiktigt skön torsdag!
    Kram Anna

  2. Vad härligt att kunna vara hemma hela sommaren tillsammans! Så gjorde vi också när lillasyster kom, är fortfarande glad att vi kunde få till det 🙂 Verkar bli skönt väder idag, här strålar solen och det är redan 16 grader ute. Ha en go dag 🙂

  3. Så härligt att ni kan få några månader, sommaren tillika, att komma in i familjenökningen tillsammans. Härligt!
    Han är fin er lille Noah.
    Kram

  4. Verkar vara en ljuvlig tid för hela familjen! Är Buse ledig från förskolan också? När våran nr 2 kommit tyckte maken efter några dagar att det var så lugnt hemma (lillen sov lite lättare i vagn t ex) så han kunde lika gärna åka in till jobbet.

    1. Han får ju lov att gå några timmar i veckan, så vi har gjort så att han får välja själv varje dag hur han vill göra 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg