Att prova sig fram.

 
 

AT2B3957
 
 

 

Som ni vet är jag ju på jakt efter sängbord.

Vi byter ut och bär runt och provar; byter plats på allting som finns här hemma och hummar fundersamt. Det som senast hamnade bredvid sängen är det på bilden – ett bambubord från Tine K (finns bland annat hos Tullhuset Living här) som jag har haft ett tag och som jag egentligen hade tänkt ställa ute vid loungeområdet tillsammans med soffan nu när vädret tillåter för utepiffande. Men nu vet jag inte längre. Jag tycker att det passar fint där med linne och Kalklitir och kakelugn – lagom nätt på något vis.

Så kanske blir det en till åt andra sidan.

 
 
 

AT2B3961

 
 
 

En lite högre sänglampa, bara. Det blir bra. (Denna har jag fått av Jenny, den finns på Artilleriet).

 
 
 

AT2B3963

 
 

AT2B3971

 
 

AT2B3984

 
 

AT2B3972

[ GLASBURKAR HÄR, KRUKA (GÅVA) HÄR, FJÄDERPINNAR GAMLA, SNÄCKARMBAND HÄR ]

 
 

Ja, det blir nog bra tillslut det där.

Här hemma regnar det snudd på oavbrutet, idag väntar BVC-besök med vägning (förra veckan hade han lyckats lägga på sig 370 gram den lilla krabban) och sen ska vi ta en sväng till mataffären och bunkra upp. Vi får ju finbesök idag i form av Mormor och Sockervadds-Göran, så vi behöver fylla på förråden och ladda för två, tre dagars god mat och grillande och dunderfrukostar. Det ska bli skönt att ha dom i huset i några dagar och Buse ser verkligen fram emot att dom ska komma.

Så nu ska jag dra mig till duschen och rota fram lite kläder och sen blir det mot Ystad och BVC och annat som ska hinnas med denna tisdag. Och med en tanke till gudarna om att låta oss slippa mer regn.

Det är ju trots allt slutet av maj nu.

 
 

cherry

9 kommentarer till “Att prova sig fram.

  1. Idag skiner solen från en klarblå himmel, så vi gick ut redan vid 9. Lilla dottern på 3,5mån somnade efter en stund och sover ännu. Så otroligt skönt med ett barn som sover bra! Vi andra har grävt rabatt(jag), beskurit rosor (mannen), vattnat och tittat på grävskopan och traktorn som arbetar längs vår gata(sonen på snart 2år). Alla hjälps åt;)
    Hoppas ni snart får se solen också hos er♡

  2. Kul ändå att testa sig fram.. Mysigt på nått sätt!

    Nu har ja köpt en grön kimono från arnhem.. Blev inspirerad av dig!! Men jösses hur matchar man en sån?? Totalt kaos haha!

    1. Slitna jeans och vitt linne! Eller klänning (men det har jag för mig att du inte gillar?).

      1. Du är en klippa!!!!!!! Precis.. Precis!! Men sticker sicket minne du har!! Känns väldigt gulligt att du lägger dina läsare på minnet..! ♥

  3. Det där var verkligen ursnyggt, köp en till du 🙂
    Sitter själv och letar inspiration till vårt nya sovrum som byggs för fullt just nu… Längtar så till den fasen då dessa roliga beslut skall fattas istället för diskussioner kring plyfa och gips…
    Tack för fina bilder…
    Ha en skön dag!

  4. Jättefin pall, men jag är nog lite mer praktiskt lagd. Vill gärna ha en låda på mitt sängbord där jag lägga ner sådant som inte är så kul att visa fram.
    Kram Monica

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg