Att vara redo.

 
 

AT2B4075

 
 
 

Och så var vi redo!

Grillen är tänd, laxen ska ner i foliepaket, havskräftorna ska få vitlökssmör och gratineras, sparrisen ska grillas. Nu startar vi några dygn med sällskap, utflykter och mat!

Bästa.

 
 

cherry

6 kommentarer till “Att vara redo.

  1. Härligt med familjebesök! Låter som riktigt god mat… jag som redan ätit kvällsmat blev ändå sugen, haha!

    Jag måste bara fråga…. färgen i ert sovrum (Leo om jag inte fattat fel?)…. Hur upplever du den? Som kall eller varm? För på bilderna ser den nästan varm ut, på något vis. Vilsam. Men du har väl beskrivit den som grå med blått i, och det tolkar jag som en kall färg. Jag är lite på gång att måla och vill gärna ha kalkfärg! 🙂

  2. Hej, du har det så fint o jag inspireras så mycket av dig.
    Säg, kan du sakna lutande huset? Kändes det inte konstigt att stänga dörren sista gången och gå ut genom grinden sista gången? Så mycket har ju hänt i det där huset, och man växer väl ihop lite med sitt hus, hur fint och härligt framtiden än må vara.

    1. Hej! Jo men klart att det är vemodigt att lämna ett hem, det är det alltid. Särskilt om man är lite sentimentalt lagd som jag är 🙂 Men vi behövde något större för att få plats med hela familjen så det var dags att flytta. Det är ju en del av livet det också.

  3. Åh vad gott och mysigt det låter!

    Jisses vad sönerna är lika varandra. Jag kan omöjligt se vem som är vem. Och jag skrattade gott åt den stora sonens sätt att informera alla om dina blöjor. Haha, ungar är underbara!

    Kram från ett soligt och härligt California!/Lena

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg