Att ha det bra.

 
 

3V6A0076

 
 

3V6A0067

 
 

3V6A0078

 
 

3V6A0090

 
 

3V6A0092

 
 

3V6A0107

 
 

3V6A0109

 
 

3V6A0116

 
 

3V6A0115
favoritskjorta – Malene Birger (här) // cape – busnel // jeans – h&m (här) // skor – oill

 
 
 

Jo, vi har det bra.

Igår flanerade vi längs med vattnet och kikade i sjöbodarna och köpte en krabbhink åt Buse för stundande krabbfiske (och jag hittade en perfekt vindjacka! bästa stället att leta) och åt lunch på Räkboden. Jag vill alltid stoppa hela ansiktet fullt med skaldjur när jag är på Västkusten; dom är ju som allra godast just här och jag får liksom inte riktigt nog. Inte Buse heller för den delen. Har han någon form av skaldjur i näven och en sås att doppa den i så är han nöjd resten av dagen, typ.

Det blåste friskt (minst sagt) men solen var iallafall med oss hela förmiddagen, inte förrän mot eftermiddagen/kvällen drog molnen in och regnet kom. Inte för att det gjorde så mycket. Då hade vi ju redan fått lite vackert väder och framförallt så var det ändå dags att sitta inne nere på verandan och äta middag tillsammans och då kan det gärna trumma lite regn mot glasdörrarna om det så vill. Kvällen avslutade jag och mannen uppstyltade i sängen med hjälp av en massa kuddar, omringade av godis, framför en gammal DVD och med Buse snarkande från sin madrass på golvet och med Noah i famnen; djupt sovande i sjöjungfrupyjamas. Kan vara det bästa sättet att avsluta en regnig tisdag på, faktiskt.

Idag ligger molnen lika tunga, så idag blir det nog krabbfiske och sen en tur till Smögen för lunch, mer flanerande och djupa andetag av havsluft.

Västkustenvecka <3

 
 

cherry

7 kommentarer till “Att ha det bra.

  1. Så otroligt vackert där!! Tog kort på exakt de där vita husen när vi var där förra året.., riktig flashback :))
    Ha det så gott!
    Kram Anna

  2. Vilka underbara foton, fotot på dig och din pappa med vagnarna fick mitt hjärta att slå dubbla slag – så mycket känslor och kärlek!
    Kram

  3. åh, västkusten ligger mig kärt om hjärtat. Har växt upp med det. Nu har jag flyttat upp till Sörmland och det är inte lika lätt att besöka västkusten.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg