Att ha plats för ved.

 
 

3V6A3833

 
 
 

Men det här måste jag visa!

Ni vet väggen bredvid kaminen i Drömmen? Där har vi ju tydligare haft backar för ved på golvet och det har såklart funkat fint, men det blir ganska smuligt och mycket att hålla efter (pinnen åt vänster ska barkas av och bli en ledstång till trappen, tror det kan bli bra). Mamma har tjatat på att jag borde ha en öppen vedförvaring där och det fick jag väl hålla med om, så häromdagen snickrade världens bästa Sockervadds-Göran ihop en förvaring åt mig – precis som jag ville ha den!

Titta:

 
 
 

firewood

 
 
 

Är den inte fantastisk, så säg?

Den är inte riktigt färdig, listerna i nederkanten ska sågas till, men den är precis sådär som jag hade tänkt mig och det bästa av allt är att den är gjord helt och hållet på material som redan fanns i Drömmen. Sidorna är från ett inbyggt skåp i blivande badrummet som ändå skulle tas ner, listerna är golvlister och de vackra brädorna på toppen är samma som vi har som hyllor i köket och dom kommer från det gamla ”podiet” som katedern en gång i tiden stått på.

Så nu har vi ett stycke platsbyggd vedförvaring, redo för höst.

Tack för det, Sockervadds-Göran.

 
 

cherry

14 kommentarer till “Att ha plats för ved.

  1. Kanonsnyggt. Lyxigt med sådana händiga karlar i familjen!
    Tänkte på din GoPro förresten – att fota en födsel i vatten skulle väl vara det ultimata…

  2. Verkligen snygg vedförvaring! Det där skall jag lägga på minnet sen när det är dags att fixa förvaring på vår sommarstuga. 🙂 Inspiration är aldrig fel.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg