Att kunna vinna ett finfint presentkort.

 

givingly

 
 

Vill du ha något nytt till hemmet, men inte betala för det? Toppen! Då är detta tävlingen för dig!

För i samarbete med Givingly kan nu en av er vinna ett presentkort laddat med 700 kr att handla för inne hos dom – och där finns det saker att handla må ni tro! Som lite av det jag plockat ihop i collaget här ovan, men även mängder av underbara badrumssaker, förvaring, textilier och inredningsprylar.

Och det är enkelt att vara med, såklart. Allt du behöver göra är att:

1. Gilla Givingly på Facebook här ELLER på Instagram under @givingly.se ELLER signa upp dig för nyhetsbrev här (i mitten nästan längst ner på sidan).

2. Gå in på Givinly (HÄR), välj ut en produkt du skulle köpa om du vann och klistra in länken i en kommentar här under med en motivering om varför du skulle valt just den.

Klart!

Tävlingen pågår till och med den 15 oktober.

Lycka till!

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD!

GRATTIS FRIDA  – DU HAR MAIL!

 

cherry

42 kommentarer till “Att kunna vinna ett finfint presentkort.

  1. Jag skulle välja det vita marmorfatet från madam stoltz för jag tycker att det är så snyggt med sådana och man kan använda dem till mycket till exempel att ställa färska kryddor i, ha i badrummet till smycken eller fina flaskor/förpackningar eller ha pennor i på skrivbordet, ha små vaser med en snittblommor/grenar i och så vidare och så vidare och så vidare! 🙂

  2. Skulle vilja ha den superdundersnygga taklampan http://www.givingly.se/shop/inredningsdetaljer/taklampa-molecular-3/
    Livet ser nämligen ljust ut igen, efter att ha kommit hem från sjukhuset igår. Min 6-åriga dotter blev sparkad av en häst förra lördagen, och fick inre skador. Hon var illa däran och fick t.o.m. åka helikopter till Göteborg (väldigt coolt tyckte hon) men med det goda läkköttet hos små barn är hon nu äntligen hemma igen efter 8 oroliga nätter i olika sjuksängar! En ny lampa skulle ju kunna symbolisera ljuset i vår dotters ögon som är tillbaka 🙂 och vore så mysig att äta familjemiddag under!

  3. Gillar på FB.
    Jag önskar mig denna coola ring: http://www.givingly.se/shop/accessoarer/ring-ljusbla-fjaril-med-glasparlor/ Den är så somrig och skulle kunna lysa upp det hopplösa höstmörkret lite åt mig. Jag är så dödens trött denna höst och fick just veta att jag har hypotyreos, så med lite meducin och en vacker ring kanske jag kan pigga på mig lite? 😉

    Och så skulle jag köpa en tvättkorg (http://www.givingly.se/shop/accessoarer/tvattkorg-med-text-i-canvas/) för jag håller på att bli komplett galen på att det ligger smutstvätt överallt på övervåningen som sonen inte orkar bära ner i tvättstugan. En extra tvättkorg i badrummet där uppe skulle förhoppningsvis lösa problemet.

  4. Gillar på insta!
    Jag vill shoppa upp hela summan på kuddar! Har varit katt-vakt och han har förstört mina fina fina kuddfodral som jag fått i present. Vill mer än gärna ha någon av dessa kuddar som plåster på såren, gärna det brå/blå med det fina rutaltiga mönstret.. Håller tummarna för att jag ska vinna detta och kan släppa min upprördhet kkring katt-incidenten. Vill inte nämna några detaljer.. 🙂
    http://www.givingly.se/shop/kategori/inredningsdetaljer/kuddar/

  5. http://www.givingly.se/shop/inredningsdetaljer/ekollon-black-forest-rokt-litet/

    Jag skulle köpa ett ekollon i trä. Och något mer som inte har någon som helst funktion förutom att det är skönt för ögat. Mitt i husflyttande där drömmar om vackra ting hela tiden får vika för saker med funktion. Vill hålla för öronen och skrika LA-LA-LA-LA-LAAAAA varje gång min man och ska kalkylera över inköp och drömmer om att ligga i (ej nya) soffan och hålla, klappa lite på, ett nytt ”onödigt” ekollon.

  6. Jag skulle vilja ha vasen Vas Vitro Provrör – vad passar bättre när man har fyra små hemma som kommer med minimalistiska buketter flera gånger i veckan. Och eftersom slanten man kan vinna är ganska stor så skulle jag slå till med ljusstaken Square också – ett ljus för varje busunge eller helg fram till jul om man så önskar. Och en upplysande ögonfröjd för mamman.

  7. Signat för nyhetsbrev och skulle gärna beställa den härhttp://www.givingly.se/shop/inredningsdetaljer/lyktor-och-fat/ljuslykta-stone/ Som en gåva till min käraste skotte i världen, som tycker vi är underligaste i världen, som ska tända ljus i tid och otid! Men han lär sig och lycktan i sten känns manlig och borde gillas av skotten!

  8. Det är nästan omöjligt att välja EN favoritsak, vill ha nästan allt! Men – om några månader lämnar jag min familj och den stad jag levt i hela mitt liv för att prova någonting nytt – över 30 mil bort, för kärlekens skull. Därför väljer jag den underbara kudden med ett budskap som talar ända in i själen på mig: http://www.givingly.se/shop/inredningsdetaljer/kudde-let-life-surprise-you/

    Jag har en liten fabläss för just kuddar och kan se mig själv i vårat nya boende på västkusten, uppkurad i soffan med den vackraste kudden och det välbehövliga budskapet framför mig när hemlängtan tränger sig på (gärna inlindad i den handstickade filten också…). Jag ser bestämt fram emot livets överraskningar med skräckblandad förtjusning!
    KRAM!

  9. Hej hej!
    Jag har länge velat ha en Ljusstake Square i koppar från House Doctor som man kan dekorera och blev så glad att se att den fanns även att välja här. Nu när julen börjar närma sig så skulle jag dekorera den med mossa och små julkulor. Den skulle även bli en fin inflyttningspresent till mig och min familj nu när jag har blivit nybliven sambo 😀

    Jag håller tummarna för fullt och önskar dig en fortsatt härlig vecka! Hälsningar Frida

  10. Hej! Åh hoppas verklifen påmatt vinna light house från house doctor. Har en perfekt plats i bokhyllan utplanerad men lyxproblemet av nyköpt lägenhet har satt inköpet på vänt. Ha det gott! (Följer på insragram)http://www.givingly.se/shop/inredningsdetaljer/bordslampa-light-house-i-massing/

  11. Nu har jag anmält mig till nyhetsbrevet! Kul med en ny sida som jag aldrig varit inne på förut. Om jag vinner skulle min fyraåring få drömfångaren i länken. Vi har pratat om det några kvällar nu då han ofta drömmer mardrömmar som kan fångas upp av nätet. ”Som att ha spindelmannens nät vid sängen mamma” som han så fint uttryckte det 🙂 Håller tummar och tår!
    http://www.givingly.se/shop/inredningsdetaljer/dromfangare/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg