Att berätta om bloggeventet på Skepparps Vingård, del ett.

 
 

3V6A9785

 
 
 

Åh herregud vilken rolig dag vi hade igår!

Som alltid när man varit iväg en hel dag blir det en himla massa bilder, så håll i hatten nu för här kommer det att komma ett bildregn grande. Minst sagt.

Ja, såhär såg jag iallafall ut igår. Jag hade sagt till alla att ha på sig något dom kunde stå i en åker med och fortfarande vara fab, och själv tyckte jag att en silkessak från Second Female (här) var alldeles utmärkt passande tillsammans med tjockare strumpbyxor. Dock lämnade jag innetossorna hemma.

 
 
 

3V6A9789

 
 
 

Och så in mot Malmö för att hämta upp lunchen, möta bussen och träffa den här mannen; Theo heter han och var vår trubadur för dagen. Man kan ju inte åka buss i en och en halv timme utan trubadur inte tycker jag, så han fick arbeta hårt stackaren. Men han var väldigt duktig! Trots att han inte kunde så mycket Dr Alban.

 
 
 

3V6A9791

 
 
 

Damerna samlades snart utanför bussen.

Åh. Så himla fina människor.

Där står Helena i hatt.

 
 
 

3V6A9801

 
 

3V6A9795

 
 

3V6A9804

 
 
 

På bussen stod Nino och Robban för att servera förfriskningar, Theo sjöng för fulla muggar och busschauffören såg till att skapa en belysning värdig Finlandsfärjan inne i bussen. Och så åt vi lunch; ugnsbakat kycklingbröst med broccoli, spenat och kesella från Lyxvardag (Johan P och Savoy Grills nya matlådekoncept, som matkasseprincipen ni vet fast med färdiglagad mat som körs hem till dig istället). Så gott.

 
 
 

3V6A9810

 
 
 

Väl framme väntade Fuffe med lite mingel och sin egna flaskjästa cider. Den är vansinnigt god för övrigt.

 
 
 

3V6A9813

 
 
 

Gela var vrålsnygg som vanligt.

 
 
 

3V6A9817

 
 
 

Vi kunde ju inte bara mingla och dricka äppelcider, så snart lastade vi på alla på ett släp och gav dom ögonbindel. Inga konstigheter.

Där sitter Emilia Olsson och Under mina vingar och väntar nervöst.

 
 
 

3V6A9823

 
 
 

Emschen, Rebecca och Milott.

 
 
 

3V6A9824

 
 
 

Och där bak sitter Frida och Fnulan, och så Nino som såklart ska tjuvkika.

 
 
 

3V6A9828

 
 

¨

 
 
 

Iförda ögonbindel transporterades alla vidare…

Hur vackert ÄR det inte förresten? En allé med höströda löv. Svårt att slå.

 
 
 

3V6A9836

 
 
 

… ut i vinodlingen där dom snart skulle få en uppgift.

Det var riktigt roligt att stå och se på alla när dom själv inte kunde se någonting och stod och höll i varann och fnissande försökte komma fram till vad som väntade.

Men det var inga svårigheter som väntade. Alla skulle bara skapa en vinetikett åt Fuffes nya mousserande vin hade vi tänkt och på så sätt även skapa en liten vänskaplig tävling sådär en lördag, där förstapriset var en övernattning för två på underbara The Lodge. (Det blev genast blodigt allvar såklart).

Men för att komma i riktig skaparstäming behövdes såklart en Dionysos:

 
 
 

3V6A9840

 
 
 

Kan ni se vem det är?

 
 
 

3V6A9855

 
 
 

Jamen Björn, såklart!

Inget Att Vara Någons Fru-event utan Björn, så är det bara.

 
 
 

3V6A9866

 
 

3V6A9868

 
 

3V6A9883

 
 
 

Det börjades skapas!

Riktigt fantastiska alster tog form.

 
 
 

3V6A9876

 
 
 

Marika deklarerade högt att hon var beredd att göra VAD SOM HELST för att vinna den där The Lodge-övernattningen. Björn, som var enväldig domare, såg ut att iallafall fundera på detta en liten stund.

 
 
 

3V6A9863

 
 
 

Marica nummer två fick verkligen feeling och gick in för det här skapandet med en avundsvärd disciplin och passion. Sen är hon ju å andra sidan tydligen konstnär också.

 
 
 

3V6A9930

 
 
 

Hej hej! Där är jag igen.

Varm och skön höll jag mig iallafall, hade klätt mig för vinter.

(Vinterjacka deluxe från Morris och skorna från Svea).

 
 
 

3V6A9873

 
 

3V6A9890

 
 

3V6A9894

 
 

3V6A9906

 
 

3V6A9910

 
 

3V6A9901

 
 
 

Det var så himla roligt att se hur alla gick in för uppgiften, och i en miljö så vacker att man tappar andan lite. (På tal om vacker så man tappar andan – tjejen längst ner? Det är Annika. Dör).

 
 
 

3V6A9942

 
 

3V6A9919

 
 
 

Tillslut hade Björn sett tillräckligt för att kunna kora en vinnare – och det blev Liw som kammade hem presentkortet med sin stilrena, väldigt snygga skiss. Stort grattis till henne minst sagt!

Det var en värdig vinnare.

 
 
 

3V6A9951

 
 

3V6A9957

 
 

3V6A9961

 
 
 

Sen tog vi oss från vinodlingen till den ekologiska äppelodlingen och sen in i värmen igen för att fortsätta dagen med andra aktiviteter. Men mer om det nästa gång, annars blir det så mycket bilder att ni somnar tror jag.

Det var, som ni kanske förstår, en dag som la sig fint i magen.

 
 

cherry

18 kommentarer till “Att berätta om bloggeventet på Skepparps Vingård, del ett.

  1. Vilken härlig dag ni verkar haft =) synd att vi inte kunde komma men vi hoppas att de kommer fler sådana här event =)
    Ha en fin söndag!
    Kramar

  2. Åh vad roligt att se! Ni verkar förstås ha haft det toppen!

    Haha, när jag såg att du skulle ha en hemlig gäst så gissade jag direkt på Björn Ranelid. Han var så bra på eventet du hade för typ 5 år sen. (Jisses vad tiden går!).

    Kram Lena

  3. Åååh vilka härliga bilder. Och vilket spännande och magiskt event.
    Dina bilder är alltid så magiska och när man läser och tittar får man känslan av att vara just där och då!

  4. Älskade Emma!! Det är banne mig bara du som fixar att ro ihop något sådant här som vi fick vara med om igår. Tack, tack, tack för att du är du. Å sorry att jag blåste dig om ponnyn men ett mord är ett mord…. Moahahahha….. Puss

  5. Massor av varma kramar och tack för allt Du och Fuffe ordnat för att vi skulle få en fantastisk dag på Österlen, Emma. All tid som lagts ner när Ni sprudlat idéer. Det finns inte ord som kan mäta sig med min upplevelse. Ni är fantastiska! <3

  6. tack för en underbar dag! Det kändes alldeles speciellt att få vara en del av detta och framförallt befinna sig i ett forum med alla dessa glada, varma och sprudlande kvinnor. Du inget undantag! <3 Så än en gång, tack för att jag fick följa med! Det var a day to remember! Skratt, en och annan tår och så några nya kompisar på det!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg