Att påbörja julen.

 
 

3V6A6243

 

 

 

Igår åkte jag, inspirerad av Banditen, över till Åbergs Trädgård för att botanisera bland julsaker och få igång den där julhysterin jag så ofta drabbas av ungefär nu.

Där var inget överflöd, men jag hittade en gran till Buses rum och lite allmänt ”bra-att-ha-för-DIY” som jag plockade på mig för att kunna förbereda lite roliga gör-det-själv-pynt och annat nu när det blir december och när det är okej att explodera i julpynt. Nån snö var det dock inte tal om igår; vi hade både åska och hällregn, så den delen av jul-feelingen uteblev kraftigt.

Och idag ska vi förhoppningsvis få klart vår nya design här på Elsas, så det kommer kanske bli lite hackigt eller vara småsaker som inte funkar ett litet tag framöver men jag hoppas att det ska löpa någotsånär smärtfritt och inte vara för mycket besvär för er som är inne och läser. En ny design har vi sett fram emot länge, och den här tar mer hänsyn till bilder vilket är SÅ vad som behövs så jag är nästan beredd att klappa händer av upphetsning. Yay!

Så, ett kort inlägg såhär på morgonen, för att vänta på ny design och peppa för julfeeling.

Vi ses snart igen.

 

 

cherry

3 kommentarer till “Att påbörja julen.

  1. Skickar lite snö-tankar till er, för här i Lund ligger det ett underbart, vitt täcke över marken och julfeelingen är på topp! Hoppas verkligen ni får lite där också! Ha en härlig dag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg