Att ha landat i Åre.

 
 

3V6A0053

 
 
 

Nu är vi framme, och HERREGUD vad vackert här är!

Utsikten på bilden ovan har vi från vår balkong och det är så det suger till i magen så fort man tittar ut; särskilt när det ligger en slöja över trädtopparna. Dör.

Och trött är jag också; att gå upp klockan 03 sätter sina spår på den här, och jag får kämpa med att hålla ögonen öppna; men jag har bubbel i glaset och en utsikt som ger svindel och fem dagar av orörd semester väntande på oss så jag klagar inte, jag ska snart ta Buse i handen och gå ner till spa-avdelningen för ett kvällsdopp i poolen innan vi vänder åter till rummet för en påse chips, Playstation och vila.

Lunchen på hotellet var otrolig, men ikväll blir det nog roomservice; vi är mest sugna på att boa in oss här på rummet och marinera oss i lugn, och inte sitta på en restaurang just idag.

Men vackra, vackra Åre.

Det här är bra för själen.

 
 

10 kommentarer till “Att ha landat i Åre.

  1. Fina Åre, har inte varit där på över 10 år så blir ett kärt återseende.. Ska dit precis efter jul och få fira in nyåret där. 🎇🍾✨ DET ser jag framemot… 😊 Sverige är så rik på natur så det är inte klokt! ☺️

  2. Åh snö och så fjällen på det. Det är något med fjällen som är alldeles magiskt. Riktig vinter blir det så sällan här där jag bor.

  3. W-o-w!! Den där bilden ser nästan inte verklig ut, förstår att du är hänförd. Kan inte låta bli att fundera över minen på er barnflicka.. Vilken kontrast detta måste vara för henne!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg