Att visa lite kvällsbilder på nåt så vackert.

3v6a1880

 

Godmorgon!

Här tittar jag in med lite kvällsdunkla bilder från Hotel Pigalle igår, men jag måste ju bara visa hur himla vackert det är! Älskar det här hotellet! Jag tror att ni har sett det här rummet innan (jag bodde i detta med Jenny en gång minns jag, och fotade jeans bland annat) men jag bad om ett riktigt feminint rum för dagens första plåtning, och det är ju verkligen det här. Underbara tapeter, tjock heltäckningsmatta och en helsikes massa sammet.

Man blir ju lite sugen på att göra om iallafall NÅT av rummen där hemma såhär svulstigt, inte sant?

 

980

3v6a1900

 

Allt är så vansinnigt genomtänkt;

från nyckelknippa till gardiner till konsten på väggarna. Inte så svårt att förstå varför jag alltid bokar det här hotellet när något ska fotograferas i Göteborgstrakten – miljön i sig gör ju liksom halva jobbet. Men allra bäst måste det ju passa för en romantisk helg eller natt med någon man tycker väldigt mycket om.

Just det har jag inte fått testa ännu. Bara jobb.

 

9802

3v6a1888

 

Och blommor!

Inte till mig tyvärr, utan beställda för morgonens första shoot. Sen kommer jag byta rum mitt på dagen och fortsätta i ett annat, så jag kommer få sova i inte mindre än två magnifika rum de här nätterna – inte fy skam!

Nu ska jag möta upp min ”kollega” som ska stå för dagens rörliga bild, och sen startar en väldigt lång dag med väldigt roliga scener och miljöer.

Hoppas få visa er snart! Men tills dess; lite bilder på en hotellrumsmiljö att tråna efter.

6 kommentarer till “Att visa lite kvällsbilder på nåt så vackert.

    1. Jag veeeet, har bara S Å svårt att lämna Noah till någon annan än mig eller mannen än så länge (vet att det är tramsigt). Han får bli lite, lite äldre sen ska vi bannemig ha barnfritt.

      1. Äsch, inte tramsigt…man ska ju gå på magkänsla med sådant. De är ju faktiskt småpluttar SÅ himla kort tid. Hotellet finns kvar, romantiska weekends kommer och får man till lite vardags-/hemmaromantik emellanåt så tycker gör ju det mycket för känslan med. Så länge kan man ju längta båda två efter tex en vinterhelg i Göteborg, inte fel det heller…

  1. Kul med ny design på bloggen! Måste tipsa dig om ett helt fantastiskt hotell norr om Sthlm, du kanske har varit där eller sett bilder: Gjörvälns slott. Sjukt läckert i varje detalj, inklusive maten, jag blir helt nipprig av att vara där och lycklig om jag får bo över. Love it. http://www.gorvalnsslott.se/

  2. Tummen upp för den ”nya” bloggen! 🙂
    Tyvärr håller jag med Camilla om att texten är mycket ljus och svår att läsa när man går in på sidan. Testade att uppdatera sidan och då ändrades texten och blev mörkare. Men så skall man väl inte behöva göra?! Något för it-killarna att sätta tänderna i kanske?!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg