Att vara sommar-casual.

 

Saker som sitter fint i en basgarderob på sommaren?

Shorts, kimono, jumpsuit, ballerina och svala byxor. Har man det så kommer man väldigt långt känner jag. Här har jag plockat ihop lite favoriter från Modesto som inspo för mer casual sommardagar, och några för lite mer uppklätt.

På bilden överst; ett par shorts i alldeles lagom längd. Maison Scotch gör över lag väldigt bra shorts, bekväma men samtidigt lagom dressade. Dessa finns HÄR.

 

 

Världens skönaste ballerina?

De från Stylesnob! Älskar. Sitter på mina fötter varje sommar sen år tillbaka och har aldrig fått ett skoskav. De hittar man HÄR.

 

 

De här vita byxorna var ni många som föll för!

Från Stella Forest och hittas HÄR.

 

 

Ett par svarta, fladdriga shorts som känns lite mer uppklädda om man sätter en fin topp till finns HÄR, och kimonon med dragkedja hittas HÄR. Kimonon funkar precis lika bra på stranden som i stan.

 

 

Och så en jumpsuit!

Så himla, himla fin är den här från Twist&Tango, med öppen rygg och fickor. Den finns HÄR.

Och själv är jag på plats i Göteborg och ska stoppa en taxi strax för att åka och plocka ut kläder åt tjejerna! Sen blir det middag och tidig kväll på hotellrummet, det blir till att kliva upp i bra tid imorgon för att hinna med. Men vi ses nog ikväll igen, skulle jag tro.

Ta hand om er så länge.

I samarbete med MODESTO

 

3 thoughts on “Att vara sommar-casual.

  1. Kommenterar inte så ofta men är inne och tittar till din blogg dagligen och jag måste säga att du är så inspirerande och har ett ödmjukt sätt med en härlig ton av humor. Tack, ser fram emot mer vackra bilder och inspiration.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *