Att ha maj månads favoriter!

 

Nu är maj månad snart slut (!) och jag tänkte att vi kunde kika på lite produkter som varit mina favoriter den här månaden och använts flitigt? Har valt ut fem stycken som jag inte skulle velat vara utan.

 

 

VÄRLDENS bästa brun utan sol! Jag har väldigt svårt för hemma-bus eftersom jag alltid blir typ orange i ansiktet? Men den här köpte jag på Parelle och det är samma märke som de använder när de kör en spraytan, och den är g u l d. Jag använder den mest till överkroppen och det är en spray som du bara sprayar över ansiktet och sen får du ett jämnt och så himla naturtroget resultat. Tyvärr hittar jag den inte nånstans på nätet att köpa men har ni vägarna förbi Parelle eller ser den nånstans så vet ni. Köp!

Till höger en så himla skön fuktighetscreme från Clinique som jag fick i ett pressutskick. En gelé som smälter in i huden och ger fukt upp till 24 timmar. Mästerlig! Heter Moisture Surge Hydrating Supercharged Concentrate (phu!) och är oljefri. Finns HÄR.

 

 

Och så testar jag ett nytt serum nu när det förra tagit slut – en svindyr historia från Dr Dennis Gross (samma märke som syran jag går på) som heter C + Collagen Brighten & Firm Vitamin C Serum. Även den här jobbar med pigmenteringar (mitt mellannamn) och den är väldigt, väldigt behaglig mot huden och man får en fin lyster.

Och så Clarins Beauty Flash Balm! En slags askungen-produkt som liksom “väcker” huden och är perfekt att lägga under sin makeup. Fick en såshär av Parelle innan vi åkte till Rhodos och nu är den snart slut? Måste köpa en ny, har blivit besatt.

 

 

Och så favoritläppstiftet i en ny färg!

Om du letar efter ett läppstift som praktiskt taget inte går att få av är detta svaret – jag kan sätta på det på morgonen och på kvällen har jag pigment kvar som knappt släpper med rengöring. Älskar. Det heter Lancome Matte Shaker och är ett matt läppstift (blir matt efter ca en minut efter det kommit på) och ni har sett mig i färgen 378 Pink Power många gånger, men nu köpte jag ett så himla fint koralligt som heter 186 Magic Orange. En perfekt korallfärg till solbrännan! Extra plus för den lilla kudd-applikatorn.

Och det var det! Fem favoriter i maj.

 

8 thoughts on “Att ha maj månads favoriter!

 1. Åhhh man vill ju ha ALLTING 😊…. undrar ifall man använder gelén som en ensamprodukt eller den skall kombineras med nåt annat? Tack du underbara människa för allt fantastiskt du visar oss och ditt härliga sätt att skriva på 😍

  1. Men tack ska DU ha! Jag har gelén efter serum och innan nattcreme men jag är ju lite fanatisk. Har man inte serum så innan dagcreme/nattcreme. Jag tycker inte den är “fyllig” nog som dagcreme.

 2. Å tack för tips, älskar dessa inlägg. En annan fråga, ljuset på bilden, vet du var man kan få tag i det? Jag lyckades få tag i 2 tidigare, men tyvärr slut nu? Bara älskar doften. Kram

 3. Beauty flash balm är jag redan beroende av men jag kutade direkt ut på lunchen å köpte läppstiftet (älskar redan) och fuktgrejen fr Clinique. Thanks för alltid fabulösa tips!
  ha en härligt sprallig helg!

 4. Hej!

  Jag gillar också skönhetstips, men jag har en fundering: Hur ser du på det här med hållbara och djurvänliga produkter? Har du funderat på det?

  Jag har själv tidigare använt och tyckt om produkter från både Clinique och Clarins, men sen jag förstått att de testar på djur har jag slutat att köpa deras grejer. Det finns andra märken som är schystare.

  På webbplatsen för PETA kan man kolla upp olika märken, om de är “cruelty free” och veganska:
  http://features.peta.org/cruelty-free-company-search

  Så här skriver Clinique på sin site:
  “We do not conduct animal testing on our products or ingredients, nor ask others to test on our behalf, except when required by law.”
  (https://www.clinique.com/customer-care/general-info )
  Den sista delen innebär att märket testar på djur.

  Ha det fint!

  1. Ja alltså, att jag använder Clinique och Clarins är ju ett indirekt svar på din fråga eller vad man ska säga. Jag ska absolut erkänna att jag inte gör den typen av koll på varje produkt innan jag handlar, precis dom jag inte kollar innehållsförteckningen efter E-ämnen eller annat som andra brinner för. Jag funderar heller inte över klimatpåverkan när jag flyger även om det säkert låter hemskt. Och jag äter kött, jag bär läder. Jag kan liksom inte ta in hela världens ansvar på mina axlar (för min EGEN del) utan gör det jag personligen känner att jag orkar med; jag källsorterar, jag återvinner, jag köper Eko och jag väljer rättvisemärkt i den mån jag kan när jag har alternativen – det är den typ av konsument jag är.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *