Att ha semi-röd dag.

 

Godmorgon!

Ja, jag säger semi-röd dag eftersom vi (som ni vet) jobbar. Men man kan ju ha en KÄNSLA av lite helg iallafall, och det är det jag får satsa på denna torsdag. Känslan av helg lite på förhand och så förhoppningsvis en aning sol på det. Allt blir ju så mycket bättre med sol.

Vad ska ni hitta på?

Jag har AW:n på lördag, utflykt med pojkarna på måndag, kundkväll på House of Palladium på tisdag och sen ska jag till Knistad torsdag-fredag så min kommande vecka är minst sagt redan lagd.

 

 

Idag hoppas jag kunna få till en spraytanlunch med Banditen också (så bra med ett lager spraytan, jag känner mig extremt mycket piggare på nåt vis och det är perfekt innan en happening) och så ska jag se så att lördagens outfit som jag har i huvudet funkar precis lika bra live som den gör i tanken. Kan ju vara en bra idé.

Så nu drar vi väl igång va? En semi-röd dag med jobb och spraytanlunch och helgförberedelser. (Och så kanske jag får panik och drar till Småland med flickorna i eftermiddag och stannar till på fredag bara, sånt vet man inte).

Ha det fint så länge.

 

4 thoughts on “Att ha semi-röd dag.

  1. Var på AW igår (eller After Child AC) då jag är föräldraledig, hade på mig spanx skinn leggings, T-shirt, kavaj och klackar och röda läppar. Kände mig totalt smashing. Tack underbara du för tipset och stylingen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *