Att ta med er till allt det vackra.

 

Hej fredag!

Idag tänkte jag att ni skulle följa med ner till sjön för att fiska. Eller ja, inte fysiskt, men genom bilder? Jag går den vägen varje gång fiskeklådan kommer fram, och jag tycker att det är lika vackert varje gång.

 

 

Först går man på grusvägen här.

Där framme går ena grannens hästar och frustar i hagen, åt höger finns ett träd med en knut på stammen som ser ut som en stor koala.

 

 

Det är så vackert när det öppnar sig, tycker jag.

Särskilt som igår, när jag tog bilderna, och solen var på väg ner och jag var på väg för att meta.

 

 

Man går förbi ett litet fält där kaniner alltid skuttar skrämt i ögonvrån, eller sitter skakande tryckta mot marken – som om de skulle vara osynliga då.

 

 

Sem går det nerför!

 

 

Och sen är vi framme!

Grannen har lagt en ny brygga för i år. Vi har för övrigt världens bästa grannar här ute, måste berätta om dom nån gång, allt dom gör och hur mycket de bryr sig. Det är rörande.

 

 

Men är det inte u n d e r b a r t?

Där skulle jag kunnat sitta en evighet igår och koppla av, gå ner i varv, om det inte vore för myggen. Helvete vilket myggår det kommer bli! Får smörja in mig med rosmarin och lavendel och allt annat ikväll.

 

 

Och när vi fiskat klart vänder vi oss om och ska gå tillbaka, och då ser det ut såhär! Och så går vi hem igen.

Nu har ni varit med på något av det vackraste jag vet, tror jag.

Tack för sällskapet.

 

13 kommentarer till “Att ta med er till allt det vackra.

  1. Tack för att jag fick följa Din väg med omgivning och Din sköna beskrivning…har förståelse för att ”Drömmen” Är en verklig dröm. Önskar Dig fortsatt sköna stunder i sommar och med lite mygg förhoppningsvis 😉.
    Här hos mig är det så mycket fästingar i år…inte att leka med 😬.
    Att se och uppleva naturen ger glädje och avkoppling.
    Igår kväll satt jag och hörde hur de vackra mysiga skygga Rödhakarna ”snacka” och flyga omkring mig i träd och buskar…de får mig att le i mitt hjärta.
    Ljusa Kramar från Ninni.

  2. Idag har jag ”spontan-stalkat” dig😂😂🙈
    Åkte å handla lite fika på campingen.. 👌🏾
    Brukar aldrig vara nån i huset när jag åker förbi.. så blev lite förvånad😂
    Njut i drömmen!

  3. Åhhh…..påminner så mycket av min egen uppväxt utanför Göteborg på landet ❤️
    Grusvägar, insjöar (gillar förstås inte att de är så bruna o mörka dock 😂) och en brygga att meta från…. Sicken livskvalité om du frågar mig
    Mys på, för det gjorde jag när du visade bilderna!

  4. Åh vilken härlig promenad med denna omgivning. Kan få vilken stressig själ som helst att vara ned. Synd bara med myggen. Kan riktigt höra deras envisa surrande i öronen.
    Tänkte ge dig ett litet tips. Förra våren började jag äta magnesium eftersom jag hade problem med lederna. Döm om min förvåning då det även gav en annan effekt. Myggorna gillade mig inte längre. (brukar normalt bli sönder äten och få nästan som nässelutslag av dem). Men sommaren 2016 fick jag typ endast 10 myggbett på hela sommaren. Så dubbel effekt fick detta kosttillskott.

  5. Sista bilden. Åååh så jäkla vackert. Älskar skogen! Ni borde kunna se lite andra vildisar förutom kaniner i trakterna. Vem trivs inte i den skogen liksom!!

  6. Wow, säger jag bara! Kan känna lugnet i min egen kropp när jag ser bilderna. Har en egen ”magisk plats” i Småland, men bor i Sthlm, så kan inte besöka den så ofta som jag önskar.. Men den finns alltid inuti på nåt sätt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg