Att ha två nya i familjen.

Vi har ju fått två stycken nya bloggare till Elsas!

Marielle och Caroline, två tjejer ni nog sett innan på min blogg från olika blogg-AW:s och andra festligheter. Tycker vi kan kika lite närmare på vad de delar med sig av?

 

 

Caroline driver Under Mina Vingar och bloggar om allt mellan himmel och jord.

Hennes blogg hittar du numera HÄR.

 

 

Och Marielle, med bloggen Marielle Winkler, hittar du HÄR.

Vill inte skriva allt för mycket om deras bloggar, det är liksom alltid bättre att uppleva det själv. Hoppas att ni ska hitta två nya favoriter att följa! Det är två fantastiska tjejer som är vansinnigt duktiga på vad de gör och som vi är så himla glada att vi fått in i familjen.

Och själv har jag lite matkoma efter kvällens middag – jag tittar in med recept imorgon för det var så gott att det inte var klokt. Men tills dess – ha en fin kväll! Det ska bannemig jag ha.

 

2 thoughts on “Att ha två nya i familjen.

  1. Hej du! Känns som evigheter sedan jag hälsade på här inne men följer dig på insta desto mer! Tänkte bara berätta att jag lånat ditt “att” koncept till en tillfällig golfblogg jag har på Svensk Golf.se
    Jag har den bara till den siste september och den handlar ju bara om golf. Jag hoppas inte du misstycker för det är ju ditt varumärke lixom. Tänkte iallafall berätta det så om du misstycker så slutar jag såklart 🙂 Allt gott, Emma

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *