Att ha nästan bara en vecka kvar!

 

Vi är väl inte de enda som räknar ner inför semestern antar jag?

En vecka till, en vecka till – det är mantrat här hemma. Och samtidigt får jag leveransbesked på att våra utemöbler är skickade och jag vill bara TILL SMÅLAND NU men ac:n på bilen har lagt av och måste fixas (dör så tråkig utgift) så det är inte säkert att jag kommer iväg ikväll som planerat. Men om den hinner lagas så blir det mot Småland ikväll och en lång helg för mig och pojkarna, och så kommer mannen och joinar på fredag när han slutat jobba. Och jag får alltså möjligtvis våra nya utemöbler (dock tveksamt, de kör väldigt sällan ut alla dagar här, utan mest troligt är att de kommer nästa vecka nån gång när jag ändå inte kan ta emot, får sätta mormorgöran på det).

 

 

Så jag får fixa semesterbilder från tiden på Böda Sand så länge;

som de här när jag och Buse äter glass och han stirrar på min som om den vore en hägring, ha ha. Det är ju lättare att vänta på semester när man precis fått vara lite ledig, men samtidigt svårare eftersom man kommer in i känslan då och blir så himla snopen när det tar slut.

Men iallafall; det gör jag idag. Håller tummarna för fixad bil, räknar semesterdagar och stalkar leveransbesked på våra nya utemöbler.

Går ju bra det också.

 

2 thoughts on “Att ha nästan bara en vecka kvar!

  1. Vi letar också utemöbler men tycker det är en djungel, hittade fina möbler på en sida men när jag läste på om företaget lät det som ett oseriöst företag.
    Får man fråga vart ni beställt?

    1. Jag tyckte att Brafab gjorde så fina saker när jag gjorde stylinguppdraget i samarbete med dom, så jag beställde Brafab-möbler 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *