Att fortsätta med Nellys hippa!

 

Var var vi nånstans?

Jo! Vi hade precis bytt om på rummet och var färdiga med att blåsa Nelly, och det var dags för aktivitet nummer ett för dagen. Nelly hade såklart ingen aning om vart vi skulle, men vi stoppade en liten högtalare i väskan på henne, satte igång Britneylåtar och vandrade ut.

 

 

Foajén på Hotel Savoy har nog aldrig varit så glammig.

Så satte vi oss i två taxibilar och begav oss …

 

 

Hit!

Till Malmö Dansakademi.

Där hade vi nämligen en danslektion inbokad, vi skulle lära oss korridorscenen från Hit me baby one more time. Såklart. Och vi behövde lära oss den rejält eftersom vi senare skulle spela in musikvideon, men det visste ju inte Nelly om.

För er som glömt bort den ser den ut såhär:

 

 

Så vi satte igång och gick in för det till 100%.

Men.

 

 

Alltså…

Ja.

Det var ett så SJUKT otight nummer kan jag berätta. Herregud. Vi övade och övade och övade och de första sju takterna satt väl hyfsat men sen gick det fullkomligt neråt, och alldeles svettiga av skratt och dans konstaterade vi att vi helt plötsligt förstod Britney version 2007. Det var i c k e lätt, det kan jag säga. Korridorscenen ser ju så kort och enkel ut men det är den alltså inte. Om ni undrat.

 

 

En timme senare var vi klara och då var det bara att hoppa in i en taxi igen!

 

 

Och anlända till vårt första matuppehåll!

 

 

Jajamen, det var skaldjurstajm!

Så vi stövlade in på Johan P där ballongerna dinglade över bordet, och så tog vi igen oss efter dansen med hjälp av skaldjursfat och bubbelvatten och en himla massa bröd, för sånt behöver man om man ska orka en hel dag, och skaldjursplatån på Johan P är en av Nellys största önskecravings så det var givet.

Och där får vi ta paus i berättandet, för nu vaknar Noah och vill baka (?!). Ja ja.

Fortsättning följer!

Foto: Mikael Roos

 

One thought on “Att fortsätta med Nellys hippa!

  1. Men hur kul verkar ni ha, underbart! Så fantastiskt att hon har en sån fin som du som planerar sånt här underbart! Önskar jag hade en sån vän som du!!!

    Kram Bodil ( hon med lopp problemen) och sitter nu med toning i håret då frisören total sabbade mitt hår som skulle bli silver blont och det blev röd blont! Jäkla så fint! Tur det finns keps! Och lopporna, ja de är kvar! 😜😂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *