Att ha fredag och målarklåda.

 

Så blev det helg igen och dags att styra bilen mot Småland.

Jag ska ut i skogen och hjälpa Nelly med att leta bra pyntmaterial till bröllopet, två sista trappsteg ska målas och förhoppningsvis får vi sol nog att ta en tripp till stranden med pojkarna och låta dom göra vad de gillar mest – bada. Här hemma har absolut ingenting hunnits med den här veckan ha ha, men det tar vi igen nästa – det jag längtar efter mest är att komma iväg och köpa färg så att jag har det redo när det finns tid över att ÄNTLIGEN ge sig på det där sovrummet. Ni vet hur det är, när man bestämt sig för att göra något kan det nästan krypa i kroppen ibland om man inte får komma igång. Jag har så mycket planer för vad jag vill göra och hur det ska bli, men grunden är liksom färgen och det är där jag får börja sen när jag hunnit ikapp det jag ligger efter och när allt är lite lugnare. Kan knappt vänta.

Men idag blir det en halv dag på förskolan för Noah och då ska jag försöka racerjobba så gott det går så är jag iallafall en bit på väg. Och sen blir det Småland som sagt vilket ska bli himmelrike; att få ställa sig på bryggan och kasta efter gädda i skymningen längtar jag nästan lika hett efter som att få sätta tänderna i vårt sovrum.

Så nu startar vi den här helgen tycker jag. Med mängder av roligt som väntar.

 

3 thoughts on “Att ha fredag och målarklåda.

  1. Trevlig helg!
    Vi har målat en vägg i veckan (det ska på ett målat motiv också, sedan klart). EN vägg, inte så stor. Men det är mer än vad vi målat på typ 10 år 🙂

  2. Efter att ha bytt rum med yngsta dottern har vi då ett gäng galopperande hästar på en av väggarna. Så här det varit en tid 😀 Väljer mellan två mörkt blå/gröna kulörer och sen är ju jobbet gjort på en grisblink. Jag ska bara….

    Och apropå ingenting och cykelpump,du vill inte sälja sänggavel? 😍😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *