Att ge bort minnen i en liten box.

REKLAM FRAMKALLA

 

När Nino bad mig testa deras nya produkt i appen, en liten box att förpacka sina bilder i, så var jag inte sen att tacka ja. Jag visste EXAKT vad jag ville framkalla och vem jag ville ge det till – självklart skulle Nelly ha en liten ask med minnen från sin möhippa, inte sant?

Konceptet med Framkalla är väldigt enkelt; det är en app där du kan framkalla bilder du har i mobilen (eller från Dropbox till exempel om du nu har det) och få hem det på riktigt fotopapper som riktiga bilder. Man kan välja på kvadratiska eller rektangulära format och beskära lite som man vill, man kan göras snygga posters eller remsor, man kan beställa till en ask – och så vidare. Busenkelt och ett SÅ bra sätt att faktiskt göra något med alla de där bilderna man samlat på sig i sin mobil.

 

 

Och det här var alltså en av deras nyheter; en ljuvlig liten ask i pudrigt rosa som man kan välja till sin beställning. Perfekt att framkalla till exempel bilder på barnbarnen och ge bort till mor/far-föräldrar, ge till födelsedagsbarnet efter födelsedagsfesten som en extra liten present, ge bruden efter en hippa, ge brudparet efter ett bröllop, ge kompisen efter tjejresan – ja det finns ju ingen som inte skulle bli glad över en liten ask med minnen tänker jag. Bara att slå ett sidenband om och ge bort. Billigt var det också, min beställning med ett helt gäng kvadratiska tryck och asken gick på under 200 kr (asken kan man välja till när man kommit vidare i kassan, så bli inte förvirrade om ni inte hittar den bland produkterna).

Är du också sugen på att framkalla lite bilder, med eller utan ask, får ni nu 15% på hela er beställning med koden emma15. Appen finns för iPhone än så länge och går att ladda ner HÄR.

Jag vet någon som kommer bli glad i veckan, iallafall.

 

6 thoughts on “Att ge bort minnen i en liten box.

  1. Härligt med framkallade bilder, något i alla fall gör för sällan. Blir ett underbart minne. Har en liten fråga, hur o när lärde du känna Nelly? Ni verkar ha en underbar vänskap.

  2. Snälla du, uppmuntra dom att ta fram appen för android också… Vill så gärna framkalla bilder i roliga format och har bara tillgång till Fujifilm, inte alls lika kul som framkalla.

    1. Ja! Håller med Cattis! Be dem ta fram möjligheten för oss icke i-phonare också, de har antagligen mycket att vinna på det! 😊

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *