Att ha målat en dörr.

 

Jag har ju glömt att visa er dörrarna jag målade!

De var ju fina redan innan i grått och vitt som ni kanske minns, men jag behövde något att måla så de fick helt enkelt ställa upp. Nu är dörren alltså såhär i stället, och trappan upp till ovanvåningen målade jag i samma färg (smoke hette nyansen) och den var alldeles lagom mjuk och fin. Gröngrå skulle jag nog säga.

Idag är det hemfärd till Ystad igen, och jag ska ut i skogen först och leta bröllopspynt och så ska jag måla lite delar till vårt sista trädgårdsprojekt här i Drömmen för i år – kan ni gissa vad? Ni som tjuvkikat på Instastories vet såklart redan, men det är något jag pratat om läääänge och som ska bli så vansinnigt roligt att äntligen få genomföra. Där hemma väntar sovrummet på färg det också, jag har en fullspäckad vecka med bland annat två fotograferingar (en boudoir och en trash the dress – hur kul?!), Nelly-hjälp och annat, och nästa helg är det alltså bröllop! Längtar.

Men nu har jag några timmar kvar här bara så dags att sätta fart!

En söndag går alltid alldeles för fort.

 

4 thoughts on “Att ha målat en dörr.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *