Välkommen.

Jaha. Så var man här.

Kanske skulle sitta på sin plats med en liten beskrivning? Jag är alldeles nybliven 30-åring (ja, trettio, precis, trea nolla) och det känns väl sådär. Utöver det är jag en aningen för kort och aningen för otålig kvinna som under loppet av ett år tyckte att det var en alldeles utmärkt idé att byta jobb, skaffa manligt sällskap, skaffa hus, skaffa kombi, gifta sig med detta manliga sällskap och tända av på energidrycker.Jag har med andra ord varit lite busy.

(För övrigt vill jag bara påpeka att jag fortfarande tycker att det var en alldeles utmärkt idé om nu någon undrar. Särskilt det där med det manliga sällskapet. Kombin – not so much).

Jag är alltså gammal nu. Eller kanske inte gammal. Vuxen. Jag är en vuxen kvinna med hus och muffinsbakarkök och öppen spis och hantverkare och en man som är det krispigaste (och bästaste) jag vet; som tänder vår öppna spis ”scoutstyle” som om det vore ett överlevnadsläger han är på och som har ett såntdär tjockt lockigt hår som jag bara älskar att trassla in mig i men som gör att han ser ut som Prins Valiant när han har haft för många jourer och inte hunnit klippa sig.

Ja. Och nu har alltså scouten Valiant och den fladdriga (aningen bipolära) trettioåringen skaffat en skånelänga, minsann. Hus. Med grannar och hantverkare och lördagsturer till Bauhaus.

Herregud. Hur ska detta gå.

Rekommenderade inlägg

3 thoughts on “Välkommen.

  1. Alltså hallå! Här surfar jag omkring iom att jag då rätt nyligen hittat din blogg och gillar den så mycket och så ser jag att du också börjat blogga först i november! Precis som jag! Jag trodde att du bloggat i 1000 år minst, så fin som din blogg e! Tänk så fel man kan ha…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *