Söndag.

Idag är det fem dagar kvar till julafton herregud vad tiden går fort och det slår mig att jag inte har julpyntat ännu. Alls. Förvisso är jag inte så glad för att vräka in tomtar och halmbockar i huset men något måste jag ju ha. Jag som i vanliga fall släpar in granen den första december har inte ens haft tanken i år och om fem dagar är det Norénjul. Alltså får idag bli en dag av shopping.

Jag undrar vad man får in i en kombi? Idag ska det nämligen skaffas kungsgran, muffinsplåtar, omslagspapper och ett gigantiskt skrivbord (som jag hittade på nätet och förälskade mig i eftersom det hade lejontassar till fötter och hjortar på luckorna). Men först; frukost. Och lite bloggläsning.

(Tack för alla fina kommentarer, förresten. De är guld värda).

1 kommentar till “Söndag.

  1. Godmorgon. Det låter som ett projekt av rang, det där med kungsgran och skrivbord i kombin. Ibland blir ju allt bara så härligt att man bryter ihop – förhoppningsvis av skratt – och får åka två gånger.
    Ja, vi hade en härlig kväll i fredags. Mycket kärlek i köket ;). Förresten. TACK igen för länken till auto correct… Hilarious… Och tack själv för trevliga kommentarer, jag är inte bortskämd med dem…
    Trevlig söndag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg