Att vänja sig vid att vara ledig.

Jag städar klart huset och får iväg kristallkronan. Visar sig att hon som hämtar den är en hästtant som bor bara några kilometer bort, och vips så har jag blivit med ett halvblod och tre islandshästar att rida. Underbart.

Tar tjejerna och går på promenad i snön mellan hästgårdar och åkrar ner till havet och där springer dom som lyckliga tokar och vinden ligger på åt precis rätt håll och hela luften doftar tång och is, och när jag står där till knäna i snö och skrattar åt deras vurpor kan jag inte låta bli att tycka att det här med semester är ganska bra ändå. Iallafall om man har ett hus med en öppen spis och ett skafferi fullt av pepparmintschoklad och en man som om bara någon timme kommer hem och tar ens fötter i knäet och säger oj vad fint du har gjort! och erbjuder sig att laga mat.

2 kommentarer till “Att vänja sig vid att vara ledig.

  1. Låter underbart.. Tänk vad det ena kan leda till det andra ibland. Jag red också på en Islandshäst hos en person bara för något år sen, sen rann det ut i sanden dessvärre. Men det är en otrolig avkoppling och man rensar skallen när man är iväg och rider och pysslar med hästar.

    //Elvira

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg