Bara de små sakerna.

Jag kan bli lycklig av så himla töntiga saker. En gammal häst i flagnat trä. En vacker krok. En udda djurfigur. Men framförallt saker som doftar; ett ljus som får huset att lukta granskog och kommer i vacker förpackning, badkulor med frizzande bubblor av lavendel och duschtvålar och bodylotions som formligen exploderar av dofter så att det känns långt ut i hallen när man har duschat. Och när det gäller duschkrämer och bodylotions finns det ingen som gör det bättre än Aquolina.

Jag har deras chokladtvål och det finns inte en PMS i världen som inte blir knäsvag och viker sig när man använder den. Detsamma gäller deras lotions; doften sitter kvar i timmar utan att vara tung.

Så har ni inte provat dessa underverk innan så kan jag varmt rekommendera dom! Finns att köpa bland annat hos Eleven.

Rekommenderade inlägg

1 kommentar till “Bara de små sakerna.

  1. åh, har sträckläst din blogg ungefär tre gånger nu och den ger mig rysningar. mysiga rysningar av välbehag. du har det livet (sett utifrån i alla fall) jag drömmer om att ha en dag. en skånelänga och åkrarna och havet.
    här ska jag titta in ofta!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *