För ett år sen.

För ett år sen (på dagen) bodde vi i lägenhet och var varken förlovade eller gifta och hade bestämt oss för att slå ihop våra sidor genom att själva anordna en fest. Ni förstår; hans sida och min sida är som natt och dag. På mannens sida finns det krispiga akademiker med söta flickvänner och förkärlek till Techno och på min sida finns det flamboyanta, flaxande män och kvinnor som tar för mycket plats och får mig att skratta tills jag gråter. Hela nyårsfesten, liksom vårt bröllop, blev en slags socialt experimentell version av Stjärnornas Krig och det var fantastiskt roligt att göra bordsplaceringen och sen bara luta sig tillbaka och se vad som hände.

Är det nyår så är det så vi hade satt ihop vartenda bord vi hade till ett långbord i vardagsrummet och jag pyntade mitten med trollhassel, fåglar och nervositet. Och sen hade vi en fest som varade till fem på morgonen då vi fick slita de sista från Singstar och vänligt räcka dom ytterkläderna.
I år blir det som sagt en aningen mer stillsam variant, och hur kul det än är att arrangera en fest så måste jag erkänna att det är fantastiskt skönt att få åka bort och bli omhändertagen istället.

Gott nytt år på er.

2 kommentarer till “För ett år sen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg