Att ha söndag igen.

Veckans sista dag och regnet är fortfarande här och huset är inte lika morgonkallt som det brukar och längs med husgrunden skymtar gräs som får mig att längta efter det där rådhusvinet igen.

Hur spenderar man en söndag? Vi har inte riktigt kommit på det ännu. Kanske åker vi in till stan och går på blöta gågator och köper något totalt onödigt och sätter oss på Espresso House och dricker chai, kanske plaskar vi ut någonstans med flickorna och svär lite åt hur gyttjiga de blir när de springer.

Men just nu ska vi ligga kvar i sängen ett litet tag, för flickorna är sovvarma och tunga mot täcket och iPaden spelar Hipp Hipp och inget säger ligg kvar som ljudet av regn mot fönster.

Rekommenderade inlägg

2 thoughts on “Att ha söndag igen.

  1. Härlig bild, gillar fårskinnet på soffan, och hunden likaså. Tänkte skriva en rad till dig inatt när jag kom hem från 40-års kalaset, men som tur var hade jag alkolås i hjärnan så det blev inget svamliga rader då.. Jag skriver det nu istället, så att du förstår att jag menar det.

    Du känns som en god vän på något vis, jag trivs att titta in hos dig och dela din vardag och jag är så tacksam att du också kikar in hos mig och lämnar en hälsning.

    Kram Elvira

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *