Att vänta på solen.

Vaknar för tidigt idag igen, ligger kvar i sängen med båda flickorna som kringlor av värme under täcket och njuter en stund av hur hela himeln blir rosa i väntan på solen medan mannen mjuksnarkar med fötterna mot mina vader. Kylan har kommit tillbaka så luften är hög och svider att andas men frosten gör allt bedövande vackert så det gör inget.

Det har hänt Världens Största Grej och jag kan inte berätta det för er för det är inte klart och det driver mig halvt till vansinne! Jag avskyr att behöva ha hemligheter och jag är sämst på att hålla saker inne så det här är halv tortyr. Jag har svårt för att skriva eftersom alla ord som trängs i mitt huvud och vill ut är såna jag inte kan plocka fram, och jag får sålla bland bokstäverna istället och hålla tummarna för att det snart är klart så att det äntligen får komma ut och skrivas.

Och annars? Idag? Förkylningen har gett mig en överdriven trötthet så den här dagen ska spenderas med ett täcke i soffan framför fler filmer än jag klarar av. Nästa vecka ska jag till Göteborg och Skövde och Stockholm i ett svep så tills dess ska energierna vara fulltankade och förmågan att andas genom näsan vara tillbaka.

Rekommenderade inlägg

17 kommentarer till “Att vänta på solen.

 1. Så spännande, ska bli otroligt roligt att få höra vad det handlar om, när kan du berätta?
  Underbart foto, härligt med en sådan utsikt.
  Ha nu en bra Söndag och hoppas att du lyckas ladda en massa ny energi för nästa vecka!

 2. Hej! Jag är precis som du. Jag är urdålig på att hålla inne med saker som bara måste få berättas bara för att de är så bra, roliga etc, så jag förstår din otålighet.
  Ha en bra dag och du…krya på dig

 3. Vilken underbar start på dagen, kan riktigt känna hur lugn och avslappnad du var när du låg där omgiven av all kärlek….
  Hemligheter är alltid svåra att hålla, jag är likadan, dessutom så blir jag grymt nyfiken på när någon annan har en, så fram med det nu, vad är det du går och bär på!? 😉
  Kram

 4. Vilken ”cliff hanger” du lämnar oss med! Spännande!

  Eftersom jag tycker att du är en synnerligen tänkande och extremt verbal ung dam, vill jag gärna skicka vidare en utmaning som dök upp på min blogg. Kika gärna in och kolla, om du har tid/lust/ork!

  Önskar dig en riktigt skön söndag! (Verkar ju som att du redan har fått bästa tänkbara start!
  /Anna-Karin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *