Att lyxa till det lite.

Idag har varit en slö dag; vi har fixat med huset och ätit och motionerat Tant & Tooka, och nyss vaknade jag till liv efter att ha somnat fullt påklädd under täcket med flickorna framför ett avsnitt Criminal Minds. Obeskrivligt skönt.

Kvällen blir inte så annorlunda. Jag tänkte kapa tillbaka soffan från mannen som just nu tagit upp hela med att ligga raklång på rygg med handen på pannan som en gammal tant och läsa Camilla Läckberg. Tar vi bort ryggdynorna får man plats två om man inte har något emot att ligga trångt, och det har vi inte. Dessutom har jag två nya filmer på lager, några kilo apelsiner som väntar och en stor kanna iskallt vatten på behagligt avstånd så på mig går det ingen nöd. Och Tooka stinker vaniljyoghurt (himmelsk god för övrigt, har ni inte provat den ännu så gör det – den är som vispad vaniljnjutning på burk) sen morgonens frosseri och ligger utslagen i fåtöljen och väntar på mer. Allt är som det ska vara.

Så nu ska jag bara ta en snabbdusch för att skölja av mig eftermiddagssömnen, sen kan lördagen börja på riktigt.

15 kommentarer till “Att lyxa till det lite.

  1. Vad är det för filmer ni ska titta på? Här blir det melodifestivalen och eventuellt en film efter det.
    Ha en mysig lördags kväll.

  2. Lät gott .. kanske ska prova den till frulle då.. i stället för vanilj kesellan. Hare så skönt i soffan – typ samma sak här i kväll.

  3. ååh hahha de e så underbara de där hundarna, älskar hur hon gnager nästen på kanten för att komma åt allt 🙂
    Myskväll nu! De har vi 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg