Svåra Lena Gästspelar minsann!

Hajj alla fina!

Fick ett sms från Emma med en uppmaning om att lyssna till folkets jubel, ta mig i kragen och gästblogga. Så det gör jag då 🙂

Vackra Emma och jag träffades i december 2007 (fast frågar ni henne säger hon alltid 2002, även om jag försöker förklara att då var jag 14 och hade rakat huvud, menmen.) när hon tog in mig på min allra första jobbintervju. Jag lallade upp på ett kontor, flåsandes som en flodhäst eftersom jag vägrar hiss, och satt där och viftade med händerna och svarade helt osammanhängande på de Mycket Seriösa Frågor Emma ställde. Och blev anställd, bara sådär.

Sen dess har hon haft mig som alldeles personlig maskot och sneakat in mig på alla möjliga konstiga jobb, t.ex. har hon fått mig att hugga ved på ett Mycket Seriöst Vernissage uppe i skogen, framför djupt intresserade åskådare, haha!

Det tjusiga med Emma är att hon alltid ser det fina i alla människor, och så ser hon till att ta vara på det. Hon är hysteriskt rolig (tråkiga tisdagsförmiddagar kan det plinga till i min inbox, så har man mail från henne där det bara står ”Ditt lilla luder”. Och så en smiley på det), tar hand om de hon älskar och för mig som är velig och tvekande så är hon en fantastisk motor, säger jag ”nja” säger hon ”Do it!”.

Kommer jag in med cp-hår för femte veckan i rad (för orka gå till frisören liksom) så blänger hon på mig i fem minuter, sen har hon bokat en klipptid på lunchen för nu får det faktiskt vara nog. Och hon köper prinsessbakelser till frukost när jag fyller år, och messar mig en halvtimme innan det dyker upp hantverkare hemma för att jag ska hinna dra på en tutt-tröja (han kan ju vara snygg). Hon lärde mig att dricka rödvin och gör makalöst god lasagne. Världens bästa Emma helt enkelt!

Nu är min lunch slut (sen sju minuter, fluffiga försäljningscoachen blänger argt haha) så jag får väl lägga ner den här hyllningen nu. Men nu kanske ni förstår en bråkdel av vad Emma gör för sina vänner, och varför vi älskar henne typ en miljon gånger mer än vad hon egentligen vet. <3

Svåra Lena signing out 🙂

20 kommentarer till “Svåra Lena Gästspelar minsann!

  1. Jeeeeeeeeeeee! Underbart! Hej på dej Svåra Lena! Hoppas få se dig här flera gånger! 🙂 Ge Emma en stor kram och gratulera er själva till att ni funnit varann!

  2. Hahha, du e ju helt underbar du me!
    Sluta aldrig vara den du är, för personligheter som du fattas vårat avlånga land!
    KRAM Åsa

  3. Men hej Svåra Lena. När ska du börja blogga själv?
    Tror minsann att du och Emma är lika fina och alldeles unikt speciella båda två. Personer jag gärna hade haft som vänner.

  4. Gilla gilla gilla***
    Hej Svåra Lena!! Så kul att du gästspelar på Emmas blogg. Ni är ju helt underbara var för sig men helt magiska ihop. Börja blogga du med vet ja.
    Emmas blogg är en riktig ”feelgood” blogg och jag bara älskar att läsa varje litet ord hon skriver. Så härligt du beskriver hennes personlighet – fantastiskt att ha en sån härlig sporre till chef – en ”doer”.
    Njut av att ha varandras sällskap och vänskap – den är guld värd!

    kram

  5. Heej!
    Det var kul att få läsa av dina ord! Ha ha ha jag skrattade så när du beskrev om ” tutt tröjan” Ha ha ha!!
    Vad omtänksam Emma är om dig och du verkar vara en toppen tjej att umgås med!
    Kul! Har du ngn egen blogg?

    Krama Emma och kram till dig!!

  6. Hej Svåra Lena..när åker du iväg på resan som Emma föreslog?
    En rapportering därifrån vore ju ngt! 😀

  7. Snälla, snälla Svåra Lena kan du inte klona dig så jag också få ha förmånen att ha dig i mitt liv?
    Ditt gästspel uppskattades!

  8. Ooooh, fina fina människor! Jag satt och blev helt fjantig och fnittrig på jobb av alla era kommentarer. Tack för kärleksbombningen! :)Ni är underbara allihop.

    Och jag har ju en blogg (som jag är skitdålig på att skriva i, så den är inte så rolig, menmen), den finns på http://www.bitterfittebloggen.blogg.se minsann!

  9. Åh Svåra Lena, va kul att du skriver här! Har liksom önskat att höra lite direkt från dig själv.
    Kom tillbaka snart igen 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg