Att börja bli otålig.

Fem dagars feber och hela kroppen protesterar. Gav upp idag och åkte in för att lämna blod till en kvinna som gick så framåtlutat att jag var rädd för att hon skulle sätta de vita sjuksysterskorna för djupt i mattan närsomhelst och falla som en fura, men inget fallande blev av och blodet visade bara det jag redan visste – att jag är rejält sjuk men att jag inget mer kan göra än att vänta ut det. Läkaren var lång och hade den största näsa jag sett och när han la sina enorma svala händer på min nacke och panna och sa ”stackars liten” som om jag var tre, somnade jag nästan sittande.

Och nu är jag hemma igen och slösover under täcket i soffan och muttrar åt att det inte går över. Jag önskar att jag iallafall var sådär skönt sjuk ni vet; när man kan titta på film och läsa bloggar och må ganska okey ändå, men febern är för hög och ögonen för torra för att jag ska kunna göra mycket mer än just sova och beklaga mig.

Men imorgon är första tiden på mvc för ultraljud och oavsett hur dålig jag är finns det inget som kan hindra mig från att ta mig dit och se så att allt är okey med den stackars bönan efter de här dagarna. Jag vet; det sägs att de tål hur mycket som helst och ligger väl skyddade – men ändå finns det där sparvhjärtat av oro i bröstkorgen för att något så litet kanske mår lika dåligt som en själv, och att det inte finns någonting man kan göra åt det.

Snart, snart hoppas jag kunna kika in till er allihop och se vad ni har haft för er och glömma bort mig litegrann bland era ord. Men tills dess vill jag iallafall att ni ska veta att jag är så himla tacksam för att ni trillar in här och peppar och skickar mail och skriver vackra saker trots att jag bara klämmer fram några feberrader och muttrar över vilken öken det är att ha influensa. Tack.

33 kommentarer till “Att börja bli otålig.

  1. Men sööta ,man blir så glad bara man ser att du har varit in och gjort en liten uppdatering,krya på dig ännu mera nu…
    Kram

  2. Influensa är skit rent ut sagt. Man blir helt däckad, inte alls kul 🙁
    Vilavilavila (och ät glass) så går det snart över 😉

  3. Jag tycker att det är imponerande snygga formuleringar du får till trots allt! Själv hade jag nog inte brytt mig, kanske bloggat en rad med gnäll och så hade det fått vara 🙂 Håller tummarna för bönan!

  4. Men sötaste du, va gör du här inne? Du ska sova, vila, dricka, äta glass och nyponsoppa och sen sova igen. 🙂
    Förstår att du till varje pris vill till MVC imorgon.
    Krya på dig!
    Kram

  5. Åh lovley 🙂
    Du får mej alltid att se allt framför mig hahha. Älskar din humor.
    Krya på dig nu och drick massor, blöta handdukar i pannan..och drick massor. Kan Jang e ett mirakelmedel anser jag, kanske underlättar det lite.

    Kanske en ljudbok, om du orkar, kan vara ngt 🙂
    Stor kramis

  6. Att du orkar skriva tänker jag..
    Varför är det så att läkare har otroligt mjuka och svala händer?!
    Det är väl ok om de lägger händerna på pannan men när de ska kolla hjärtat och sätter det där iskalla instrumentet plus sina händer på en så stannar ju nästan hjärtat upp.. Eller är det bara på jobbet, du som har en läkare hemma måste ju veta! 🙂
    Ta hand om dig.

  7. Snubblade in här av en slump idag. Vilken fantastisk blogg!! Du skriver som om du vore född med pennan i handen…

    Krya dig!
    Kram Cecilia

  8. Jag hoppas att du snart mår mycket bättre igen. Och att lilla bönan vinkar åt er i morgon på ultraljudet. Sköt om dig.

  9. Usch då! Den där influensan är bra bitsk alltså. Den är nog värre i år än någonsin eller så tycker jag det för att jag för ovanlighetens skulle blev sjuk. Krya på dig snabbt nu!

    Vad roligt med ultraljud imorgon. Förstår att du vill springa dit. Bönan kommer le mot dig det är jag helt säker på.

    kramar

  10. Att du orkat skriva i dag, du är strålande bra på att beskriva med text, man riktigt känner hur dåligt du mår.
    Krya på dig kram från Tidö

  11. Krya på dig vännen!!!
    Lider verkligen med dig och hoppas att det vänder nu.
    Vila och sov ut alla bakterier du bär på…

    KRAM!

  12. Dumma baciller som sitter som berg! Hade önskat att du kunde känna dig pigg, eller möjligtvis skönsjuk som du skrev med filme och hundkel! Krya på dig idag igen!!M

  13. Vad skönt att du kollat dig hos doktorn idag, m prover och så. Ät mycket gräddglass så att lilla bönan och du får energier att bekämpa flunsan. Och drick drick mycket! Det är ju såå jobbigt m febern så alvedon kan du gott ta så du får vila från den emellanåt. Måtte det vända snart nu!!

    Stor stor sval kram =)

  14. Sjuk men med humorn i behåll. Härligt! Tänk att du orkade registrera läkarens näsa 🙂

    Krya på dig och oroa dig inte över bebben din. ta hand om dig så tar du hand om bebben.

  15. Lycka till på ultraljudet – vad spännande!! Och du, det är tillåtet att beklaga sig och var lite ynklig – det mesta av tiden är man ju normal och klagar inte 🙂

  16. Det är skit med influensa, så är det bara. Det är inte så lätt att klämma ur sig käcka tillrop när man mest av allt bara vill gå i ide och komma fram när man är frisk… Förstår tanken med bebisen, det kommer gå bra! 🙂

  17. Våknet opp til snøvær idag!.. Og tenkte at nå hadde det vært ok med en dag i sengen (men kanskje ikke med influensa…)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg