Att vara en till.

Natten har gått bra, Sigge har sovit i mitten som en stor suckande kluns och flickorna har snällt svansat runt honom med försiktighet. Det märks att han inte är så van vid att få vistas i möblerna; han har legat tung i soffan och gjort nöjda små ljud och njutit med halvslutna ögon medan vi kliat honom bakom öronen. Det känns bra det här. Och för Sigge känns det nog som om han varit på vilohem.

Vi har fortfarande inte riktigt hämtat oss här hemma vad det gäller tomten. Men vi orkar inte hetsa upp oss heller; det tjänar ingenting till. Vi får helt enkelt bara låta advokaten rodda i en sak till medan vi funderar på om vi bara vill ha en reduktion av priset eller om vi vill häva köpet. Vi älskar det här huset men vi är också realistiska. Möjligheten att sälja detta vidare (utan förlust) någon gång är kraftigt begränsad när vi knappt har någon tomt och när tvättstugan och garaget bara till hälften tillhör huset. Det är en jäkla soppa.

Men nu bryr vi oss inte om det. Nu tar vi en långpromenad med tre hundar istället och doftar på havet och njuter av duggregn och pussas lite. Jag tror att det blir bättre så.

13 kommentarer till “Att vara en till.

  1. Jag visste väl att ditt hjärta skulle ta Sigge till sig! 🙂

    Kan ni inte fråga grannen om han vill sälja lite av sin mark till er? Han kan ju inte ha saknat den allt för mkt om ni har ert garage och tvättstuga på den. Tycker det är hemskt dåligt av er mäklare att han inte hade koll på den saken. Hoppas att ni löser det på ett sätt som ni blir nöjda med!

    Att pussas vid havet är en av mina favoritsysslor!
    Ha en ljuvlig söndag!

  2. Men oooh va söt han är! Hahahha, ser bedårande ut 🙂 he´s a keeper!

    Men va fan vicken klantig mäklare och en klantiga hussäljare!
    Tycker som föregående talare, fråga om grannen kan tänka sig sälja och notan får mäklaren alt. säljaren ta, vet inte på vem ansvaret vilar på, men det reder förhoppningsvis ut sig.
    Förbannad jag blir! Kolla med lantmäteriet vart tomtgränsen verkligen går, innan allt drar igång, grannen kan ju ha fel oxå.

    Hoppas det löser sig!

    Kram Å

  3. Åh Sigge …jag tror jag är kär,han måste ju tro att han har dött & kommit till himmelriket…….håller tummarna ang:erat dilemma….
    Kram

  4. Det är ju fullständigt vansinnigt det här. Men som du säger är det bäst att andas, ta det lugnt och tänka på något annat. Även om det kan vara svårt. Och Sigge är toksöt 🙂

  5. Usch och fy för sådana situationer! Men, allt löser sig som min pappa brukar säga. Ha en skön söndag!
    Ps. På den här bilden ser han ju lite mer grå ut.

  6. Jag får ont i magen av er tomtsituation. Tur i oturen att ni redan har en advokat igång i ärendet. Hoppas också på möjlighet till att köpa till lite av grannen. Vore ju synd att behöva lämna ert fina hus! Håller tummarna för att det löser sig (kanske redan iom kollen hos myndigheterna)!!!
    Duktigt att kunna lämna det idag och njuta av dagen. Ni kan ju ändå inte lösa det idag. Lycka till med allt detta, av hela mitt hjärta!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg