Att spendera dagen utomhus.

Vi är ute och sätter staket och det är ett fantastiskt vårväder; man kan arbeta utan jacka och solen värmer skönt på ryggen. Sigge går lös på tomten och njuter och tuggar pinnar, de mer springtokiga flickorna går i långlina och demolerar gräsmattan genom att gräva upprepade gropar med ungefär en meters mellanrum trots att de vet att de inte får. Ska bli spännande att se hur den här trädgården kommer att se ut när de har fått härja fritt.

Nu är jag bara inne och graviditetspausar lite och dricker vatten och äter Piggelin och vinkar åt mannen genom fönstret, men snart blir det ut igen för att hoppas hinna sätta det sista den här helgen. Men tänk att det blev vår ändå, tillslut. Som jag har längtat.

10 kommentarer till “Att spendera dagen utomhus.

  1. Så underbart att läsa hur ni har det!
    Här är det snö över hela gården och blixthalka till bilen och vägen är som en frusen potatisåker.
    Men den kommer.. våren!
    (och grannarna mår bra, hoppas jag?:))

  2. Det ser så härligt ut hos er…vi har en meter snö ännu på gården, suckar . Men iväntan på våren drog jag igång en fin tävling ifall man råkar gilla min grafik, berätta gärna för dina vänner och länka gärna. Kom och ta en sneak peak på vad jag bjuder på . Ha en härlig lördag.

  3. Jo, Skåne låter fint just nu :). Staket också… blir extra avis på det. Vi bor i ett ytterhörn o har staket, men bara 80 cm o mer får det inte vara… någonstans runt 20 m hörn. Siktvinkel kallat. Tror att ett nätstaket innanför skulle se liiite lätt konstigt ut.

    Vilken härlig entré ni har! Vad är det för buske i hörnet? En magnolia skulle vara sjukt snyggt i det hörnet 😉
    Kram

  4. Låter supermysigt :))
    Här har det städats, nu får det va slut på det på lördagar, jag vill va ute och njuta 🙂

    Hur har det gått med tomtgränsen förresten?

    Kram Åsa

  5. Vad härligt med staket, vi har en radhustomt så ska vi hänga in så blir det inte hela tomten i så fall. Det är inte utan man längtar lite efter ett eget hus och en egen tomt!

  6. Vi har ett fult nätstängsel högst uppe på berget och det är ju givetvis ditsatt för säkerhets skull men jag skulle vilja ha växande klängblommor där så att man slipper se det men jag är ju kass på trädgård och här har vi en helt ny som vi kan göra vad vi vill med.. :s

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg