Att slutföra en måndag.

Se där. Den här dagen gick ju i rasande tempo precis som alla andra, och nu sitter jag i soffan med godispåsen på magen och gäspar och läser och petar på mannen med tårna. Ett litet tag till ska jag försöka vara uppe sen blir det godnatt till ett avsnitt Fringe i sängen, så som det alltid blir, medan Tooka håller mig sällskap och Sigge snarkar från sin bädd. Ja. Så har man gjort ännu en måndag.

11 kommentarer till “Att slutföra en måndag.

  1. Härligt, du med en godispåse på magen och jag med skål nr 2 av min högrevsgryta på magen framför tv:n – för nu börjar mammor byter plats på 4 och har man inga andra kanaler suger man åt sig allt man kan 🙂
    Hur gick det förresten med Herr Anders och reklamfilmen?

  2. Nu blev jag godissugen! Här ska också gås i säng tidigt, för dagen har varit intensiv och lärorik. Imorgon blir det mera korvstoppning. Tur att man gillar att lära sig nya saker och har så trevliga arbetskamrater.

  3. Jag hoppas du hade en lika bra måndag som jag, jag tränade min underbara Mumma i att apportera och det gör mig helt varm i hjärtat.

  4. Hej igen!
    Det var jag som blev så kär i dina hundar senast 🙂
    Nu har jag roat mig med att läsa igenom hela din blogg (på arbetstid till viss del) och jag har njutit av ditt sätt att hantera språket, dina foton och det du delar med dig av från ditt liv.
    Tack för det och tack för inspirationen!
    Men…vissa frågetecken dröjer sig kvar…
    (som du såklart inte ska svara på om du inte vill)
    1. tänk om familjen Mushroomface upptäcker att du kallar dem Mushroomfaces på nätet och ja, du vet, så är hela Ashbergs-bollen i rullning bara för det, känner du nån oro över det scenariot?
    2. vad skrev du egentligen i din kontaktannons som var brutalt ärlig och som ledde till den stora kärleken? (frågar för att jag funderar på att gå just den brutalt ärliga-annonsvägen själv. Har aldrig nätdejtat förr heller, några tips där?)
    3. Vad lovade ni varandra mer än ben-rakning och bilkörning i era löften?
    4. Det där lapptäcket såg ju sjukt pilligt och arbetsamt ut, hade det varit jag hade jag börjat köra rally med symaskinen av otålighet och det hade slutat med osande eder. Hur gick det för dig?
    5. Ni har det så snyggt hemma! (ingen fråga, bara ett glatt konstaterande)
    Kram Helenafilimena

  5. Hej Helenafilimena!

    Då ska vi se…
    1. Ja, det hade ju varit pinsamt. Men vad tusan. De kallar nog oss något också. Och skulle jag tänka på sånt när jag skrev så vet jag inte riktigt om det ens skulle gå att skriva så – äsch. Om de gör det så gör dom det.
    2. Oj, det var en hel del. Jag skrev bland annat att jag inte lagar mat, att jag inte städar (allt detta gör jag iofs nu, jag vill göra det) och att jag är förbaskat charmig. Och så skrev jag att jag ville ha en man som absolut inte kan spela gitarr, som har fina underarmar och som kan parkera en bil med bara en hand. Och lite till. Kan se om jag kan skaka fram den någonstans?
    3. Det var typ det *s* Jag lovade benrakning och han att köra bilen. Och så lovade vi att aldrig säga godnatt (det är så definitivt) men att alltid säga godmorgon. Och att han skulle fixa min nackspärr varje gång den kom. Och just det, så lovade jag att alltid vara hans paraply! Med det menar vi att liva upp honom, få honom på gott humör (han är en sån som det alltid regnar på) och det står till och med ”mitt paraply” på hans ring. Och avslutningsvis så lovade jag att aldrig mer bli så arg på en annan man som jag blir på honom.
    4. Hm. Låt oss säga att jag pausar ett litet tag. Snart ska det vara klart.
    5. Man tackar!

    Kram påre!

  6. Tack för de fina svaren, vad roligt 🙂
    Skulle gärna se hela kontaktannonsen (så jag kan planka den rakt av och få bli någons paraply jag med…närå)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg