Att fortfarande vänta på stormen.

Ja. Fortfarande väntar jag på stormen. Solen skiner och det blåser en aning men någon storm skulle jag knappast kalla det. Och jag som hade planerat för soffburrande i varma strumpor, glass och ett täcke uppdraget till hakan! Kan iofs gå att ordna ändå. Torsdagsfirande.

Idag har varit en såndär energitjuvsdag; jag är så trött att jag känns fluffig inne i huvudet och jag kom inte ifrån kontoret förrän nu. Jag har argumenterat i telefon och skrivit långa dokument och kartlagt och satt mig in i och funderat över med bara ett kort avbrott för en kebabrulle till lunch (veckans fjärde sen jag kom på att det är det enda som håller mig mätt längre än till klockan tre) och nu är jag äntligen på väg hem; med mitt fluffhuvud och med datorn i knäet och med en oroväckande längtan efter storm.

Imorgon blir det att sitta på tåget igen för ett besök på annan ort så idag behöver jag vika ihop mig i carpe diem och sova med Tookas beniga rumpa under armen. Men imorgon är det också fredag och sen är det helg med den där grillen som frestar mig varje dag som himlen är hög och blå, och Hippie-Marie och Folkpartist-Gustav tittar förbi för att klappa på Utstickande Böna (Marie då, Gustav ser mig varje dag och skulle nog inte få för sig att klappa ens lite) men som den insatta faster hon är oooo:ar hon högt vid varje ultraljudsbild och skickar fina frågor via sms och har faktiskt klapp-fullmakt tills hon tröttnar, tycker jag.

Men först; något slafsigt och varmt och salt att äta, en fortsatt torsdag i väntan på en ökänd storm och en hel bytta oöppnad Ben&Jerrys. En plan bättre än de flesta.

9 kommentarer till “Att fortfarande vänta på stormen.

  1. Hej!
    Kan ju säga dig att här i Mälardalen så stormar det ordentligt! Kast vindar så man tror att man ska lyfta vilken sekund som helst 😉 . Fast det är dock varma vindar så det gör inget.

    Ha en trevlig kväll 🙂

  2. Vi fick nog bara utkanten av stormen verkar det som. Men mys i soffan blir det. Isa har tagit stygnen och har haft show på Lunds Djursjukhus. Hon är frisk igen och superysterglad som den flattelisa hon är.
    Ha en mysig kväll under täcket.
    Kram

  3. Jag har haft samma känsla idag, en känsla så tung och slapp men ack så ihärdig! Bättre dag i morgon förhoppningsvis!

  4. ”fluffhuvud” ha ha ha var får du alla underbara ord ifrån!?
    Och de där herrarna Ben & Jerry är inte dumma alls,får man fråga vilken som är din favvo……..ha det gott härliga människa….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg