Att försöka starta dagen.

Det här är en såndär dag. Ni vet. En sån när man har vaknat för tidigt för att man har lämnat sovrumsfönstret öppet och någon promenerade sin hund utanför klockan halv fem vilket Tant tyckte var ett jäkla påhitt. En sån dag när man sitter sömnrufsig rakt upp i sängen och försöker tysta en ko-aktigt ylande saluki med ena handen samtidigt som man försöker stänga fönstret med den andra. En sån dag när man redan innan dess sovit ganska illa eftersom man tydligen inte kan ligga bekvämt på mage längre (eller på rygg eller ens halvt på mage för den delen) och man inte riktigt är skapt för att somna på några andra sätt. En sån dag när man muttrande förgäves försöker somna om genom att tänka på varma stränder och en svag solbränna och känslan av salt i håret redan innan frukost. En sån.

Men nu är jag iallafall på väg in till jobbet och det här ska bli en bra dag ändå trots att jag är trött och tufsig och morrar åt alla som rör sig. Det går över. Lite varm choklad och Svåra Lena på det här så är allt snart precis som det ska igen.

Ja.

12 kommentarer till “Att försöka starta dagen.

  1. 4.30!!!!!
    ISCH!
    Det är ju mest äldre människor som går upp före tuppen. Jag brukar tänka på det att ingen jag känner som är över 60 sover ut på morgonen. Alla verkar bli morgonpigga med åren. Ska jag också bli det? Tveksamt.

    ps hälsa Svåra Lena 🙂

  2. Här var det också sån där morgon som inte blev rätt. Jag är bara trött och lyckas inte gnugga sömnen ur ögonen. *gäspar*
    Hoppas din dag blir bättre.
    Kram

  3. En sån dag då början börjar så fel kan man bara hoppas på att det händer något som vänder känslan i magen. Om inte Svåra Lena lyckas eller varm choklad så är dagen alltid slut snart och då sitter du snart där hemma i tryggheten och bara DET gör att känslan i magen borde vända… 🙂

  4. Åååhh!!! Samma här…trots mörkläggande gardiner OCH rullgardiner så vaknar barnen före 05.30 VARJE morgon..och jag går och lägger mig senare VARJE kväll för att det är så ljust och härligt nu..så idag hade tröttheten tagit ett steg längre..Kommer inte heller riktigt i gång i dag..Det måste nog bli ett besök till Starbucks i dag…jag har ingen Svåra Lena här tyvärr..;)
    Ha en bra dag!!!

  5. Vad ska man upp innan tuppen för egentligen? 😉

    Sv: Ja spännande att se hur dem kommer att se ut som vuxna. Mamman är Dobermann/Borzoi och ser ut som en Borzoi fast kort hår och har Dobermannens täckning med inslag av vitt. Pappan är Dobermann/Rottweiler och ser ut som en kraftigare Dobermann i kroppen men mer ett Rottweilerhuvud men inte lika kraftigt. Spännande 😉

  6. Jädra människa att rasta hunden tidigt. Förstår dig precis, mina ögon är som streck om jag måste gå upp en minut före halv sju. Men ofta blir det en bra dag ändå….

  7. Önskar jag m hade en svåraLena att fika arbetsfrukost m. =)
    Varit vaken heela natten för tok katten toklööper =( Har stoppat i henne p piller men det tar ett tag innan det ger m sig. Sen ska hon steriliseras.

    Det är så härliga mornar nu, solen lyser tidigare och dagarna är längre. Fastän man är trött så orkar man med mer för att det går åt RÄTT håll _ mot SOMMAREN =D

    Ha en fin kväll!! Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg