Att ta tillvara på ljuset.

Vi startar den här veckan med att dra fram grillen i trädgården igen och sen bara vara där ute, i kvällssolen, och njuta av att vara utan jacka och att kunna höra fåglar och humlor och ljudet av glada vinthundar som tar husknutarna i 120.

Vi marinerar två kycklingbröst som sen landar nygrillade i en himmelsk, ljummen pastasallad med körsbärstomater, parmesan, chili och örter och det är så gott att jag måste göra konstiga ljud precis hela tiden när jag äter den – och sen är jag så mätt att jag inte kommer längre än till soffan. Imorgon ska jag upp fem igen och flyga till ännu en full dag i Stockholm, men ikväll stannar jag uppe i några timmar till och njuter av ljuset och suckar av mätthet och trasslar in fingrarna i mannens hår.

Imorgon kommer när den kommer.

12 kommentarer till “Att ta tillvara på ljuset.

  1. Man kan aldrig få för mycket grillat. Åh vad det är härligt och gott!

    Välkommen till stan imorgon då, hoppas du får sova gott och att resan går fint!

    Kram

  2. Låter underbart – jag kan inte beskriva i ord hur lycklig jag var över solen och värmen som låg över min stad i dag! 🙂

  3. Här har vi haft soliga 18 grader idag=) (i skuggan..)
    Underbart!!
    Och visst är det gott med grillat, man får liksom aldrig nog..

  4. GOTT! På torsdagen skall pappa fyra igång grillen på stugan och hela familjen skall äta saftiga biffar med mos och lingonsylt.
    Nu skall ni ha det så bra!
    Kramar!

  5. Åh Emma, det där såg fantastiskt gott ut!
    Kan man få ett ordagrant recept här, kanske?
    Vad marinerade ni kycklingen i, vilka örter använde ni?
    Åh!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg