Att tjuvstarta sommaren.


Bilder från webben

Efter att ha tittat runt lite bestämde vi oss för det här hotellet på Kreta och om lite drygt 19 dagar åker vi. Magiskt. Jag ska inte göra annat än att ligga som en padda och äta frukt och läsa böcker och klappa på min man.

Det ska bli ljuvligt med semester.

Rekommenderade inlägg

19 thoughts on “Att tjuvstarta sommaren.

  1. Åh, vad lyxigt och mysigt det ser ut! Har själv varit på Lugna gården och fått spabehandling idag. Närmaste semesterkänsla jag har.
    Kram

  2. Kreta är helt fantastiskt! Jag har varit där, på olika delar av ön. Men det var rätt länge sedan nu och jag längtar tillbaka…grymt mycket!
    Kram MAlin

  3. Ser alldeles fantastiskt ut, hit skulle jag också kunna tänka mig att åka. Är bara lite avis… Själv åker jag till New York om en vecka och sommarsemestern är inte ens på planeringsstadiet än. Ha en fantastisk första maj, fina du!!

    Kram, Katja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *