Att vara på väg igen.

Ja, nu är vi på resande fot igen. Inte riktigt lika tidigt som sist, och med tåg istället för flyg, men likväl på väg. Det blir en vända till Linköping igen för det som vi alltid gör där; möten, trevligheter, skratt och planering, och idag har frosten ersatts av regn vilket enligt mig är hundra gånger bättre trots att jag muttrande gick med på att ställa tillbaka mina ballerina på skohyllan och ta höstkängorna igen. Det går ju åt rätt håll iallafall. Det gör ju det.

Och idag är det torsdag och med det en start på vecka 18 av bönan och bara två veckor kvar till semester, och inget av det där kan jag klaga på. Det minsta.

7 kommentarer till “Att vara på väg igen.

  1. Sân energi du har ! Duktigt ! Men snart kommer semester och mammaledigt, jag förstâr att du kommer att njuta av dem till fullo och vila upp dig. Huvale att gâ upp sâ tidigt pâ mornarna ! Jag slipper 🙂
    Hoppas solen lyser pâ dig ! Här är det full rulle för jag hâller pâ klippa kulform pâ mina chamacyparis dorés och platt pâ de andra. Pâ balkongen.

  2. Åh, jag älskar att åka tåg! Låter härligt trots att det går fortare med flyg. Italienresan med tåg får läggas till nästa år. Min varmvattenberedare sprack ju.
    Det är varmare härnere och solen lyser nu så välkommen till Skåne igen.
    Kram

  3. Du sa att det kliar pâ vänstra ansiktshalvan ? Kolla att du inte fâtt sinusitis och efersom det i sâ fall är en lâng och besvärligt behandling med antibiotika rekommenderar jag istället ett besök hos en benkrängare (osteopat), som vrider skickligt pâ kraniet sâ att snuvan lossnar och floden kommer ut pâ en dag och sen är det slut ! Det kostar kanske, men besöket är mödan värt, det lovar jag/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg