Att ha en blåsig lördag.

Idag skiner solen men blåsten har kommit den också och får buskarna att böja sig längs med huset. Jag har varit ute min vanliga runda i trädgården med hundarna och vattnat överallt där jag minns att jag har planterat (vilket är kanske 70 %) och trots att det är skönt ute är det svårt att njuta när det känns som att man ska blåsa ut på en åker, så jag tror att en stor del av den här dagen kommer att spenderas inomhus med diverse projekt. Jag behöver dammsuga nätet på mammavänliga greklandskläder, jag har några kiwis kvar att äta och min förkylning sitter envist kvar vilket får mig att andas som en mops och gå runt med en rulle hushållspapper under armen. Mannen, däremot, ska försöka måla klart nock två och jag har lovat att komma ut då och då och utföra hejarrop och bjuda på öl tills det är färdigt. Känns som en ganska bra arbetsfördelning.

Hoppas ni får en vacker lördag med lite mindre blåst och en himla massa trevligheter.

5 kommentarer till “Att ha en blåsig lördag.

  1. Om du börjar likna en mops tycker jag du ska sjunga en truddelutt som mopsen Frank i Men in Black… 😉 Coolaste filmfiguren jag vet i alla fall!
    Ha det gott i blåsten!

  2. Här hos oss blåser det minsann både ute och inne idag 🙂
    Men man ska se livet från den ljusa sidan. Mycket som skulle göras har gjorts redan, och viktiga beslut har fattats, som tex vilket vitrinskåp som ska köpas till en av matsalarna.
    Bara en sån sak.
    Vi har hunnit med parkeringsböter och klaga på den samma.

    Tur för dig att du blivit förkyld nu och inte sen när du ska på din semester, tills dess är du säker frisk igen.

    Nu blir det liten A tur och sen tror jag att jag ska göra absolut ingenting för att gå på kinesmiddag på Atmosfär ikväll.

    Mrs G

  3. Så fina bilder i grönt..
    Här i mellanskåne blåser det inte så förfärligt men det är långt från vindstilla. Jag hoppas att övertala maken att vi ska åka och köpa lite jord så jag också äntligen kan plantera.
    trevlig kväll

  4. Här har vi haft premiär cykeltur, Affe fick en cykelsits idag. 🙂
    Det behöver inte vara en förkylning du har. När man är gravid så kan slemhinnorna bråka lite med en så man går snorig/täppt mest hela tiden. Jag körde med koksaltsspray och det funkade ok.
    Jag har förresten planterat Rådhusvin. 🙂 Har inte en susning hur jag ska sköta dom eller hur fort dom växer men i min hjärna har jag en bild om hur fint det kommer bli. 🙂
    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg