Att improvisera fram frukost.

På mornarna verkar jag ibland tro att jag har hur mycket tid som helst. Det har jag inte. Så ibland slutar det med att jag sitter i bilen och äter två knäckebröd och sörplar en smoothie och det räcker liksom inte riktigt för att hålla ett preggo mätt längre än en timme eller två, så då måste jag freestyle:a på vägen till jobbet. Idag blev det ett komplement på en halv melon och en underbar äpple-hallon-björnbär-juice från Salads&Smoothies. Nom nom.

Igår plöjde jag och mannen gallerior efter jobbet på jakt efter klänningar till min nya mage och stödstrumpor inför flygresan (japp, det kommer att vara jag och tanterna) och jag införskaffade en gigantisk grön slokhatt som jag kan sitta och se svår ut under när solen ligger på. Har nämligen läst på lite och förstått att jag definitivt inte ska pressa som jag brukar den här resan eftersom jag redan har pigmentsförändringar (på överläppen, oh yes) och att en Böna inte direkt hjälper till om vi säger så. Och med tanke på att jag inte vill utveckla en ännu kraftigare permanent solmustasch än vad jag redan har så blir det solskyddsfaktor 50 under näsan och en solhatt och sen får folk tycka att jag ser ut som en barbapappaversion av Sofia Loren bäst de vill – här ska vi inte utöka mustaschen nånstans.

Men nu är det iallafall onsdag och sommaren är kvar idag också och snart, snart är det helg. Igen.

11 kommentarer till “Att improvisera fram frukost.

  1. Ahh nä! Va? Fyyy! Jag vill också ha en smoothie från Sallads and smoothie! *avundsjuk*

    Ha en bra lill-lördag!
    Kram

  2. Stödstrumpor är sketans bra! ska man alltid ha när man flyger. Finns i diskret färg också. Tiger har billiga men enbart knästrumpor. Fast knästrumpor räcker långt det med 🙂 Hade jag alltid när jag jobbade stående. Nu har man då fått gå över till strumpbyxor – min värsta fiende. Ha en solig dag!

  3. Jag har samma problem med pigmentsförändringar på överläppen. Inte roligt. Har skaffat en ful solhatt åt mig iår 😉

  4. Jag brukade också altid ligga mitt i solen tidigare om åren, men med åldern kommer förståndet som jag tror att det så fint heter…
    Brukar ligga under mitt parasoll och gärna nästan helt i skuggan men har upptäckt att man minsann blir brun ändå.
    Mycket skönare och behagligare dessutom och lättare att läsa spännande böcker utan att behöva kisa i solen.
    Om du vill ha tips om bra solskyddsprodukter så tycker jag att du ska prova Cliniques produkter som även är fuktgivande och hudvårdande.
    Finns även en jätteskön aftersun som jag brukar använda i kombination med Aloe Vera från Six Senses Spa.

    Ha en bra dag!

    Ps. Passande att du äter så mycket melon iom att du snart ser ut som en sådan runt magen 🙂 Ds :))

    Mrs G

  5. Stödstrumpor är snyggt:P. Ja ta det lugnt med solandet med en Böna i magen. När min myra (yngsta barnet) låg i magen fick jag värsta brännskadorna på benen. Jag är mörk, blir aldrig bränd så jag kunde aldrig tro att jag skulle bränna mig. Och som jag brände mig. Jag låg med benen upp i tre dagar och kunde inte röra mig. Gaaah!

  6. Hej! Jag vill bara säga att det är heeeelt underbart att läsa dina inlägg, du är för rolig, jag sitter med ett leende på läpparna! Tack för att du delar med dig! Patricia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg