Att ha torsdag och en vecka kvar.

Den här tiden nästa vecka springer jag runt där hemma och hetsar mannen att vi ska åka till flygplatsen – trots att det är timmar kvar tills planet lyfter (vilket kommer sluta med att vi strosar runt på en flygplats i timmar och försöker underhålla oss så gott det går medan mannen muttrar ”jag sa ju att vi hade gott om tid”) och jag kommer garanterat att glömma av att jag har torrschampoo i väskan vilket jag alltid gör och så får jag lämna den i säkerhetskontrollen innan vi går vidare. Jag tror att jag har gjort av med sju flaskor på det här sättet bara genom att flyga inrikes.

Och idag är det inte riktigt lika mycket sommar men jag har klämt in mig i ett par pre-preggo-jeansleggings och är mäkta lycklig över att jag fortfarande kan ha dom på mig och imorgon får vi veta vad det är för Böna (klart jag kommer att berätta det för er om jag får veta!) och imorgon är det fredag och om en vecka är det semester och ja – det blir inte mycket bättre än såhär. Njut av er torsdag!

12 kommentarer till “Att ha torsdag och en vecka kvar.

  1. Fredag imorgon – semester om en vecka o imorgon ska ni kika på bönan, du har mycket najs framför dej, låter ju inte helt fel!
    Men vi börjar med denna torsdag och ser vad den har att visa….

  2. Tiden rusar fram som alltid på våren 🙂 Men det är härligt att helgerna kommer ofta 😉 Haha…
    Du är jättefin på bilderna i förra inlägget! Vackert med mage! Så spännande det blir att få veta vad som ligger där inne! Ha en jättebra dag.

  3. Torsdag ja, jag trodde ett tag att det var fredag när jag först vaknade men se där hade jag fel. Det är ju lätt att bli vilse på dagarna i synnerhet när man inte har något speciellt att hänga upp dagarna kring. Härligt att helgen bara är en dag bort, då kommer älsklingen hem från affärsresan i Oslo och tydligen så är det något som händer i helgen.
    Fråga mig inte vad. Enda jag vet är att det är min födelsedag på söndag och att vi ska iväg någonstans över helgen. Hmm lite spännande, fast jag känner ändå min man så pass att jag tror att det måste vara något som jag föreslagit tidigare och som vi inte gjorde just då. När jag ville det.
    Kanske börjar det på T.

    Hoppas att din torsdag blir jätte bra!

    Kram, Mrs G

  4. Semester, vilket underbart ord. Stranden, solen, värmen, frukten, hotellivet och allt annat som tillhör en semestern – ljuvligt! 🙂

  5. Låter härligt med semester! Ska ha en dag imorgon! 🙂 Ska på konsert med min älskade man! Appropå ingenting alls… Vad använder du för torrschampo?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg