Att knappt vara vaken.

Klockan är lite i sex och här sitter jag i en taxi och gäspar käkarna ur led, men är pepp inför dagen i Stockholm. Och fint väder har jag fått också som ni kan se (ja det är solen som får mig att se snudd på anemisk ut, jag behöver verkligen lite färg) men sist jag var i Stockholm snöade det så man ska nog inte hetsa upp sig för mycket.

Men, som sagt, klockan är bara lite i sex och det är fortfarande för tidigt för att egentligen vara vaken, men det är måndag och en bra veckostart – så nu kör vi, tycker jag.

8 kommentarer till “Att knappt vara vaken.

  1. Jag har inte lust att köra alls – är grymt trött efter denna helg. Men vad tusan har man för val… Så vi kör väl då! 🙂

  2. Vet hr det känns. Känner faktiskt exakt likadant just nu fast jag borde kanske skämmas eftersom det är flera timmar senare och nu borde man ju vara utvilad och pigg?
    Så är det i alla fall och ögonen är fulla av grus, så jag ser knappt vad jag skriver ens 🙂
    Hmm, dags att ta tag i dagens små sysslor även här och prisar gudarna att jag är så priviligerad att jag inte har en enda tid att passa och att nästa på att göra listan blir att ta en promenad med Lilla A och efter det en snabbare variant med mig själv.
    Livet är underbart, idag och många andra dagar.
    Lev livet varje minut fast det är måndag.

    Mrs G

  3. Japp ännu en måndag och innan man vet ordet av så vaknar vi upp till fredag igen 😉 .
    Ha en skön dag fina du och lillen!

    Kramen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg