Att vara färdig.

Så. Nu är jag äntligen klar. Väskan är packad och solcremen inhandlad och pocketböckerna nertryckta i handväskan, och i hallen står hundarnas mat för en vecka prydligt förpackat bredvid bagaget. Nu behöver jag bara vattnat mina älskade växter, sen kan jag kasta mig i soffan och njuta av att ha påbörjat en semester. För det har jag ju faktiskt nu. S-e-m-e-s-t-e-r. Svårt att tro.

Mannen är ute och klipper gräsmattan med femtiotalsreliken, regnet hänger tungt över åkrarna och hela luften doftar raps så jag beger nog mig ut ett tag jag med innan himlen öppnar sig. Det är nu man ska passa på att gå barfota och fotografera lekgalna salukisar innan man ska vara borta en vecka utan att ha ett Tookaöra att tvinna runt pekfingret innan man somnar.

20 kommentarer till “Att vara färdig.

  1. Och Emma, njut nu för Ni kommer inte att ha en sådan här semester mer, för sedan är det andra mysigheter på resan när Leo är med.
    Jag önskar Er en superhärlig och fantastisk resa. Tur att Du ska skriva under resans gång för annars hade vi haft ”Emma”abstinens.
    Jättekram

  2. NJUT!!!! Underbart med semester, själv blir det antagligen en natt i skogen till helgen.. Vet inte om jag vill eller inte!

  3. Nu skall ni ha världens bästa semester! En riktig ”baby-moon”;) Å, jag vill också tvinna Tookas öra mellan mina fingrar. Tänkte just skriva att jag kommer att sakna er, men, haha, kikar ju in på bloggen och så är ni där;) Många kramar!

  4. Hoppas att ni får världens bästa padd-semester!
    Vågade inte skicka sms, med tanke på klockan.

    Låt Leo guppa i poolen och ge honom en massa saftig frukt.

    Puss

  5. Ahh då är ni snart på väg, hoppas du kan sova skönt i natt och inte bara ligga där sönlös och vänta på att klockan ska ringa.
    Vår dag har varit raka motsatsen till din dag men nu har vi pustat ut lite i vår sköna soffa efter att ha hämtat hem Lille A från Djursjukhuset i Helsingborg.
    Hmm, tog ju beslutet att det var rätt att kastrera honom men när jag hämtade honom efter operationen och han var liten och ynklig och groggy av narkos, så brast mitt hjärta totalt och tårarna trillade.
    Ha en riktigt fin resa och blogga bara så pass mycket som du känner att du vill och för att hålla oss alla lite uppdaterade:)

    Mrs G

  6. Ha det så skönt i solen och klappa magen från mig .
    Och vilket fint namn 🙂

    Helena Leo

  7. Önskar er en underbar resa!
    Din blogg är fantastisk, den absolut bästa i hela världen.
    Så annorlunda mot de flesta andra.
    Jättefin bild.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg