Att byta plats.

Ni vet hur det är. Man går där och tittar och funderar och så får man för sig att man nog måste göra en förändring. Flytta om lite. Så det blåa skåpet åkte upp i det som ska bli barnrum där det faktiskt passar mycket bättre, och det vita favoritskåpet (som stod i barnrummet innan) åkte ner. Så det blev såhär nere i hallen istället. Nu ska jag bara pynta upp skåpet lite också när jag hittar saker som förälskar sig bra ovanpå.

Hur det blåa blev uppe i barnrummet får ni hålla er till tåls med ett tag. Jag måste tapetsera och fixa lite innan; just nu är det bara ett vitt rum med bjälkar, en fåtölj och det blåa skåpet. Men det är en bra början iallafall, och inne i mitt huvud ser det ut att bli hur tjusigt som helst när det blir klart.

9 kommentarer till “Att byta plats.

  1. Där passar skåpet jättefint ju! Ni har det väldigt ljust i Ert hus. Allting kommer till sin rätt på något sätt! Ha en fin helg
    Kram

  2. Sitter och funderar på om jag ska skriva vad jag verkligen tycker, eller om du tar illa upp? Vill ju inte såra på något sätt:) En del tror jag blir lite stötta när man skriver ärliga kommentarer och inte bara håller med och säger oj! oh va fint! HELA TIDEN.
    Jag gillar din blogg skarpt, det kanske du har märkt?
    Du uttrycker dig på ett skönt och lättsamt sätt och det känns hemtrevligt att hälsa på hos Dig:)
    Nu till skåpen;)
    Jag är själv väldigt duktig på inredning och har rätta känslan för var saker och ting passar, eller ej, färger etc.
    När jag tittar på de båda bilderna så är det iögonfallande enligt min mening, att det blå skåpet är perfekt placerat vid fönstret, medan det vita skåpet är alldeles för stort och högt på samma plats.
    Det ser alldeles överdimensionerat och hoptryckt ut och jag tror att det blir sämre ljusinsläpp från fönstret.
    Jag tror du ska hitta en bättre plats till ditt vita skåp:)

    Kram Mrs G

    1. Ha ha ingen fara. I barnrummet har vi snedtak vilket innebär att det vita stod för trångt och slog i taket med listen. Det blå passar däremot perfekt där uppe!

  3. Ahh skönt,inte kunnat sova i natt för jag tänkte du blev arg på mig;)
    Hmm, tror säkert det blå skåpet blev bra där uppe men jag tycker fortfarande att det vita skåpet är både för brett och högt där vid fönstret. Det står ju för strömbytaren om inget annat :)) Vill inte retas med dig men kolla en extra gång,jämför bilderna:)

    Ha en skön dag!

    Med G

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg