Att ha fått dille.

Under tiden mannen stånkade runt och försökte få in badkaret i badrummet så roade jag mig med att baka en prinsesstårta utan marsipan (jag är allergisk) men med massa färska jordgubbar i och på istället, och sen satt vi och mumsade i oss halva och kände oss mycket nöjda med livet i allmänhet och med vårt nya badkar i synnerhet.

Sen fick jag nog en sockerchock. Tror jag.

För nu har jag fått för mig att vi ska renovera badrummet. Nu. Inte särskilt mycket, inte kakla om eller så, men jag har fått för mig att vi absolut! måste bygga en ny kommod och det som sagt nu. Så jag har släpat runt mannen i huset och pekat på saker och mätt och pratat alldeles för fort, och jag har stått i badrummet och flaxat och måttat och fått honom att förstå att det är absolut nödvändigt att vi åker och handlar virke och ett nytt tvättställ och en blandare. På momangen.

Tack och lov har jag en mycket förstående man. Så nu drar vi till Bauhaus och handlar brädor och så har jag förhoppningsvis en alldeles ny kommod om någon timme. Häpp.

9 kommentarer till “Att ha fått dille.

  1. Känner igen det där på pricken:)
    Till vår våning i stan kom jag på att jag ville ha en gammal antik byrå med guldbeslag som kommod. Sagt och gjort införskaffades specialbeställd granitskiva som topp på byrån och sen en tvättfats skål på det, super fint men med vissa funktions missar skall erkännas.
    Lådorna funkar inte riiiktigt som de ska pga montaget av vask, vattenledning etc.
    Men åhh vad jag älskar min vask o hela mitt badrum!

    Vill man så går det!
    Mrs G

  2. Ser hur smarrigt ut som helst 🙂

    Skulle verkligen behöva din sockerkick nu, har en massa jag skulle villa få gjort som bara står och väntar på att jag ska få ett infall och börja på…
    Lova att du visar bilder sen när du är klar.

    KRAM

  3. GOD TÅRTA!
    Du låter precis som mej, ibland får man för sej saker och då måste det
    hända NU och absolut inte SEN.
    Hoppas Bauhaus trippen gick bra:)))

  4. Precis så är jag också. Jag får plötsligt en idé och då måste den göras nu genast. Framför allt är jag så när jag är gravid. Då är jag helt tokig. Stackars män som bara måste nicka och hålla med och se till att få gjort:P

    Grattis på mors dag kära du!!
    kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg