Att ha sista lediga dagen.

Ja, idag är ju sista officiella dagen på min semester och imorgon börjar jag igen med en vansinnigt tidig flygtur till Stockholm och två möten. Men det gör inget. Jag har en del att ta tag i, lite lösa trådar som ska fixas och en sommarfest att styra upp så jag ser bara fram emot att få sätta igång igen. Mammaledigheten blir det längsta jag har varit borta från att gå till ett jobb sen… hm… 1996. När jag började arbeta. Sen dess är nog den längsta ledigheten en sammanhängande semester på fyra veckor vilket jag hade nånstans runt 2005 om jag inte minns fel. Så det ska bli spännande att se hur lång tid det tar att landa i att nej nu jobbar du inte, tänk inte på detta och detta när jag går på mammaledighet. Jag tippar minst två månader. Men vi får se.

Idag ska vi iallafall handla ett badkar och försöka beställa barnrumstapeter. Jag råkade visst köpa en barnsäng igår också när jag ändå var igång och då är det liksom lika bra att fortsätta med rummet för nu kliar det så mycket i fingrarna på mig att jag helt enkelt inte kan låta bli. Men först blir det fil med färska jordgubbar, en halvtimmes mornande i soffan och kli på ryggen av världens finaste man.

6 kommentarer till “Att ha sista lediga dagen.

  1. Frukostar med färg kan vara en av de bättre starterna på dagen 🙂 (förutom att få vakna bredvid vinthundar och karln möjligtvis)

  2. Mums, vad gott det såg ut.

    Spännande och roligt att få pyssla med barnrummet, ett kärt nöje. Jag är övertygad om att det kommer att bli jättefint därinne.

    Ha det bra

    Kram Elvira

  3. Låter som en bra start på morgonen!
    Åh vad mysigt att få börja göra iordning ett litet pojkrum – det var
    länge sen för min del:)))
    Ha en fin söndag

  4. Det kanske blir lättare att få distans till jobbet när du har en liten Leo. Små barn leder lätt till motsatt effekt 😉 Så var det för mig i alla fall som alltid innan varit en arbetsnarkoman.

  5. Smarrig frulle:)) Här har det utlovats brunch av älsklingen så jag håller mig tills dess:)
    Idag är det för övrigt Lille As födelsedag så det har vi firat storartat nu hela morgonen!
    Om du är nyfiken kan du ju kolla på bloggen hur det gick till:)

    Lycka till med inköpen och ha en mysig söndag!

    Mrs G

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg